Розглянуто Скарга на лідера ЗСУ та полковника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Нещадим

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
118
Реакції
57
Бали
33
Скарга на Денис Медвідь
Моє Ім'я Андрій Нещадим
Скарга на полковника та генералаю Суть скарги що вони відмовлялись її у мене взяти але електрона заява була прийнята. Цьому свілчать два Докази.
Знімок екрана (279).png

2. Відео тут сказано чоловіком на впроти шо він не прийме мене бо я кидав скарги на фракцію. Це чисто не пррипустимо як і його званю так само і фракції.
3.Відео він мені твердить шо вони убли зайняті але перед цим чоловік прийшов і його провіряли а я тут получється як відбросок тому що прос о не пронравився солдатам за те що робив я зауваження їхній фракції
4.Відео бачимо на цьому відео і на скріні те що у мене все одобри но він нічого не хотів перевіряти.
Вимоги зняття цього полковника і генерала.
12.03.2023

Денис Морісс

Полковник ЗСУ у відставці
Реєстрування
12 Лис 2022
Дописи
229
Реакції
44
Бали
31
Данна електронна заявка була випадково прийнята, Полковник тей що її прийняв зайняв дану посаду недавно тому і було випадково прийнято вашу заявку, так як ви до цього були в нашій фракції і дуже погано себе показали вас ніхто не буде приймати при даному керівництві коли керівництво зміниться тоді приходьте, а так як Генерал Денис Медвідь він має право приймати чи не приймати людину так як він являється Керівником фракції

Денис Морісс

Полковник ЗСУ у відставці
Реєстрування
12 Лис 2022
Дописи
229
Реакції
44
Бали
31

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Данна електронна заявка була випадково прийнята, Полковник тей що її прийняв зайняв дану посаду недавно тому і було випадково прийнято вашу заявку, так як ви до цього були в нашій фракції і дуже погано себе показали вас ніхто не буде приймати при даному керівництві коли керівництво зміниться тоді приходьте, а так як Генерал Денис Медвідь він має право приймати чи не приймати людину так як він являється Керівником фракції
Розглянуто!
Ви можете вирішити дане питання рп шляхом, подавши скаргу в вищестоящий орган!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі