Розглянуто Скарга на мл.адміністратора Назар Мазепа (неправильний розгляд скарг)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Denni

Новий гравець
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
13
Реакції
4
Бали
357
Вітаю, усіх модераторів та адміністраторів. Сьогодні стикнувся з такою ситуацію, як розгляд моєї скарги одним із адміністраторів форуму. А саме, незгідний з даним рішенням, чому? Переглянувши скарги попередні від інших гравців які тривають, 20-30-40 сек за Дм в зз, та FD, + багоюз, та ін, інші адміни виносили справедливе покарання, «деморганом» на певний час, навіть при коротких відео менше 1 хв. Чому сьогодні я став виключенням, від інших гравців та відкатів менше 1 хв??. Виходить що деяким гравцям не офф.організацій можна масово та постійно порушувати правила UG і не бути покараним? Вибачте звісно.. я не критикую та не дискриміную рішень адміністрації, але тоді питання: Це гра в рулетку? Він(-на) кращий(-ща). Одим можна іншим ні??
Спираючись на правила:
  • (виняток коротка ситуація, яка не потребує відео на 60 секунд, або довготривала ситуація, яку обрізати до 5 хвилин не можна для повного розуміння);
Прошу інших адміністраторів та модераторів переглянути скаргу знову та винести справедливо рішення. Спираючись мої на докази, та попередні рішення від інших гравців. Дякую за відповідь. Мирного неба.

Вкладення

• IMG_6466.png
    IMG_6466.png
    526.1 Кб · Перегляди: 16
  • IMG_6465.png
    IMG_6465.png
    271.4 Кб · Перегляди: 16

Соня Кенді

Активний гравець
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
1,058
Реакції
653
Бали
608
Вітаю
Скаргу було перерозглянуто та проведено бесіду що до розгляду скарг
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі