Діма Орський
Новий гравець
- Реєстрування
- 19 Кві 2025
- Дописи
- 7
- Реакції
- 0
- Бали
- 4
---
Скарга на модерацію Discord серверу UKRAINE GTA
1. Discord сервер(-и): UKRAINE GTA | 02 сервер
2. Ім’я та прізвище модератора JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: (@timofy68) Діма Орський
4. Суть звернення:
Я отримав бан на сервері Діскорд UKRAINE GTA | 02 сервер без попередження та без чіткого пояснення причини. Згідно з повідомленням бота JuniperBot, причина бана вказана як "п.19", однак не було вказано, який саме пункт правил я порушив. До цього я отримував лише попередження за "Auto-Moderation: Bad Words", яке закінчилось ще місяць тому. Прошу переглянути рішення щодо мого бана, оскільки вважаю його необґрунтованим.
Прошу розглянути та зняти бан будь ласка якщо я щось зробив не по правилом прошу вибачення якщо це так то поясніть що я зробив не так щоб в наступний раз знати
Дякую за розуміння
5. Докази (скріншоти/відео):
6. Дата видачі покарання: 22 червня 2025 року о 23:38
Скарга на модерацію Discord серверу UKRAINE GTA
1. Discord сервер(-и): UKRAINE GTA | 02 сервер
2. Ім’я та прізвище модератора JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: (@timofy68) Діма Орський
4. Суть звернення:
Я отримав бан на сервері Діскорд UKRAINE GTA | 02 сервер без попередження та без чіткого пояснення причини. Згідно з повідомленням бота JuniperBot, причина бана вказана як "п.19", однак не було вказано, який саме пункт правил я порушив. До цього я отримував лише попередження за "Auto-Moderation: Bad Words", яке закінчилось ще місяць тому. Прошу переглянути рішення щодо мого бана, оскільки вважаю його необґрунтованим.
Прошу розглянути та зняти бан будь ласка якщо я щось зробив не по правилом прошу вибачення якщо це так то поясніть що я зробив не так щоб в наступний раз знати
Дякую за розуміння
5. Докази (скріншоти/відео):
6. Дата видачі покарання: 22 червня 2025 року о 23:38