Розглянуто Скарга на моїх фанатів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Savasha

Femboy
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
51
Реакції
22
Бали
18

Ваш нікнейм: Сава Террі
Нікнейм гравця: Всі хто є на скріншоті/Відео.
Дата порушення: Неділя, 14.08.22
Опишіть ситуацію:

Люди приїхали майже в центр міста, толпою, не відіграли масок, чи /do Машина затонована? Чи можна побачити хто у автівці?Вікно авто відкрите?
Не відігрували перевірку автівки, просто побачили мій нікнейм - що вже є порушення правил Рол Плею.
Собсна почали стріляти у пусту автівку.
Люди навіть не додумались відіграти рол плей ситуацію - перевірити що коїться навкруги них. Камери спостереження які є в любому магазині. НАгадаю я поряд магазину одягу.
Ні то що міг проїхати патруль, цеж все таки майже центр міста, і на них визвали наряд.
На відео чути як оборіген каже "Артьом Вийдітє із машині", коли він по рол плею мав би дізнатись хто в авто, перевірити його пасспорт, но ця мавпочка не вміє відігрувати тому, ця скарга тут. Його "начальник" а собсна куколдіч Міха Тохіс, який навіть відіграти нічого не може, просто проїхав далі, але повернувся до своєї єдинної госпожи(( як це трогатєльно..(крінж)
Діма Тохіс питався в нон рп чат доказати що його подруга Дмітрій Лівандовській шото таки відігрував, але окрім його криків "ВІЙДІТЬ БУДЬЛАСАЧКА САВА, АРТЬОМ", я відігровок так і не побачила (хоча навіть це рол плеєм не назвеш)
Скріншот/відео від свого обличчя: Пояснюю, при великому кол-во гравців у власників не дорогих пк, може лагати, що видно не тільки у мене.
Тому запис відео може десь на 15 секунд обірваний від початку. Де вони приїхали і без відігровок почали пресувати затонований мерседес.
(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube):
(скрін про те як вони намагались переубідити що мавпа с калашником щось відігрує)
Тайм-код: Тайм код - повне відео.

Savasha

Femboy
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
51
Реакції
22
Бали
18
/

Ця людина реально думає що якщо донатить у гру то йому все можна?
Міш, спеціально для тебе мій особистий куколдік, твоє бабло нафіг тут нікому не здались, як і твої відео, що простим гравцям так і твоїм сокланам, що тобі аж в особистій групі "тохіс" постійно треба було рекламити своє відео своїм же сокланам, і просити закусенець до гори, підеш ти - прийдуть інші, понижуй своє ЧСВ нарешті, і закрий рота.

Переглянути вкладення

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,191
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
«коли він по рол плею мав би дізнатись хто в авто, перевірити його пасспорт»
Де ти бачив/ла, щоб бандити при викраденні питали паспорта у людей ??

Сава Нюхай Бебру

Новий гравець
Реєстрування
19 Сер 2022
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
Хахаза єбать в тебе самооцінка???фанати??Сава угомони таланти

Сава Нюхай Бебру

Новий гравець
Реєстрування
19 Сер 2022
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
Прошу надати покарання Сава Террі за образу на гравці на даному відео а імену цитую «Скарга на ***********************************і»

Savasha

Femboy
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
51
Реакції
22
Бали
18
«коли він по рол плею мав би дізнатись хто в авто, перевірити його пасспорт»
Де ти бачив/ла, щоб бандити при викраденні питали паспорта у людей ??
Ти не знаєш хто в машині, і ім'я його не можеш знати. Поки не спитаєш або не перевіриш документи,дятел

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253

Savasha

Femboy
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
51
Реакції
22
Бали
18
Хахаза єбать в тебе самооцінка???фанати??Сава угомони таланти
По факту фанати, заядлі
Переглянути вкладення 5677Образа на гравців Сава написала «Калічі»
По факту, калічі, які не можуть нічого відіграти, це факт а не образа

Savasha

Femboy
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
51
Реакції
22
Бали
18
1) Відео обрізано і не показав з чого почалось
2) дата 14 число ( прошло більше 3 днів)
Скаргу не хотіла писати до останнього моменту, думада хоч вибачитесь, но бачу що чи зовсім приохуїли там, тому хотіла написати в ту скаргу де СБУ, та інші скаржились, не вспіла, написала сьогодні зранку не переживай.

Відео не обрізане не ний.
А якщо і обрізане було б, то там все одно видно ваші порушення.
Толпа грабіжників без відігровок, хуярять в центрі міста по тонерованому авто, можливо навіть без водія, виж нічого не відіграли)

Savasha

Femboy
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
51
Реакції
22
Бали
18
Передав скаргу ГС не офф.орг
Очікуйте відповіді!
Ви бачили скарги на них, тому я думаю що тут треба не просто "поговорити" а видати покарання, і не на пів часіка посидіти в кпз звідки їх за допомогою донат білетів можна витягнути, а надовго посадити. Або, ну самі знаєте, расформ.

ZEUS

Глава Клана: Toxic
Реєстрування
3 Лип 2022
Дописи
45
Реакції
39
Бали
18
Вік
38
Адреса
California Sacramento
Веб-сайт
zeus.taplink.ws

Ваш нікнейм: Сава Террі
Нікнейм гравця: Всі хто є на скріншоті/Відео.
Дата порушення: Неділя, 14.08.22
Опишіть ситуацію:

Люди приїхали майже в центр міста, толпою, не відіграли масок, чи /do Машина затонована? Чи можна побачити хто у автівці?Вікно авто відкрите?
Не відігрували перевірку автівки, просто побачили мій нікнейм - що вже є порушення правил Рол Плею.
Собсна почали стріляти у пусту автівку.
Люди навіть не додумались відіграти рол плей ситуацію - перевірити що коїться навкруги них. Камери спостереження які є в любому магазині. НАгадаю я поряд магазину одягу.
Ні то що міг проїхати патруль, цеж все таки майже центр міста, і на них визвали наряд.
На відео чути як оборіген каже "Артьом Вийдітє із машині", коли він по рол плею мав би дізнатись хто в авто, перевірити його пасспорт, но ця мавпочка не вміє відігрувати тому, ця скарга тут. Його "начальник" а собсна куколдіч Міха Тохіс, який навіть відіграти нічого не може, просто проїхав далі, але повернувся до своєї єдинної госпожи(( як це трогатєльно..(крінж)
Діма Тохіс питався в нон рп чат доказати що його подруга Дмітрій Лівандовській шото таки відігрував, але окрім його криків "ВІЙДІТЬ БУДЬЛАСАЧКА САВА, АРТЬОМ", я відігровок так і не побачила (хоча навіть це рол плеєм не назвеш)
Скріншот/відео від свого обличчя: Пояснюю, при великому кол-во гравців у власників не дорогих пк, може лагати, що видно не тільки у мене.
Тому запис відео може десь на 15 секунд обірваний від початку. Де вони приїхали і без відігровок почали пресувати затонований мерседес.
(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube):
(скрін про те як вони намагались переубідити що мавпа с калашником щось відігрує)
Тайм-код: Тайм код - повне відео.
Что Я здесь заметил, это Нон рп драйв, и то что ты отказался отыгрывать РП ситуацию! Видео вырезал! начало не показал!

Ну и как так что Пацан играет в Женскому облику?

Вот это нарушение!

Savasha

Femboy
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
51
Реакції
22
Бали
18
Что Я здесь заметил, это Нон рп драйв, и то что ты отказался отыгрывать РП ситуацию! Видео вырезал! начало не показал!

Вот это нарушение!
Нон рп драйв від вас? Ви дбшили автівку)
Яку рп ситуацію? Ви під'їхали до авто, в якому я сиділа, не перевірили чи я там є вообще, тільки по ніку дізнались про це)
Де я обрізала відео?
Начало : ви побачили нік, і захотіли пограбувати, не відігравши нічого при цьому)
Який пацан? Де? М? Не тобі вирішувати який у мене гендер, тиж мене навіть не знаєш. Зато якийсь виводи робиш, яж кажу дурненький.

• Haha
Реакції: ZEUS

Иван Бондаренко

Шановний гравець
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
67
Реакції
39
Бали
18

Вот это нарушение!
КАКОЕ НАРУШЕНИЕ, АХАХХАААХАХАХ. Мишаня, никто играть роль девушки не запрещает, гений.

• Haha
Реакції: ZEUS

ZEUS

Глава Клана: Toxic
Реєстрування
3 Лип 2022
Дописи
45
Реакції
39
Бали
18
Вік
38
Адреса
California Sacramento
Веб-сайт
zeus.taplink.ws
КАКОЕ НАРУШЕНИЕ, АХАХХАААХАХАХ. Мишаня, никто играть роль девушки не запрещает, гений.
Вообще то Я написал за нон рп драйв, и за то что не захотел отыгрывать!
А то что пол не соответствует, это чисто для тебя!

Раньше был в Харькове Иван Громов, вот это Я понимаю человек был! Не то что ты.
Нон рп драйв від вас? Ви дбшили автівку)
Яку рп ситуацію? Ви під'їхали до авто, в якому я сиділа, не перевірили чи я там є вообще, тільки по ніку дізнались про це)
Де я обрізала відео?
Начало : ви побачили нік, і захотіли пограбувати, не відігравши нічого при цьому)
Який пацан? Де? М? Не тобі вирішувати який у мене гендер, тиж мене навіть не знаєш. Зато якийсь виводи робиш, яж кажу дурненький.

А почему вырезала видео как мы подьехали и ты вышла с магазина! Поче у отказалась отыгрывать? И с больницы ехала по газонах и бардюрах! Это норм?

Если заливаешь то заливай на второй день и целое видео! А не через неделю, пока вырезала!

Savasha

Femboy
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
51
Реакції
22
Бали
18
Вообще то Я написал за нон рп драйв, и за то что не захотел отыгрывать!
А то что пол не соответствует, это чисто для тебя!

Раньше был в Харькове Иван Громов, вот это Я понимаю человек был! Не то что ты.

А почему вырезала видео как мы подьехали и ты вышла с магазина! Поче у отказалась отыгрывать? И с больницы ехала по газонах и бардюрах! Это норм?

Если заливаешь то заливай на второй день и целое видео! А не через неделю, пока вырезала!
Я вийшла сіла в авто, а тоді ви приїхали, побачили нік і давай грабити по серед міста :3 не запиздись, а відео почала знімати вже коли поняла що рол плею від вас нуль.
Я не думаю що вот це - хлопчик, а ви?

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 11
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі