Savasha
Femboy
- Реєстрування
- 7 Лип 2022
- Дописи
- 51
- Реакції
- 22
- Бали
- 18
Ваш нікнейм: Сава Террі
Нікнейм гравця: Всі хто є на скріншоті/Відео.
Дата порушення: Неділя, 14.08.22
Опишіть ситуацію:
Люди приїхали майже в центр міста, толпою, не відіграли масок, чи /do Машина затонована? Чи можна побачити хто у автівці?Вікно авто відкрите?
Не відігрували перевірку автівки, просто побачили мій нікнейм - що вже є порушення правил Рол Плею.
Собсна почали стріляти у пусту автівку.
Люди навіть не додумались відіграти рол плей ситуацію - перевірити що коїться навкруги них. Камери спостереження які є в любому магазині. НАгадаю я поряд магазину одягу.
Ні то що міг проїхати патруль, цеж все таки майже центр міста, і на них визвали наряд.
На відео чути як оборіген каже "Артьом Вийдітє із машині", коли він по рол плею мав би дізнатись хто в авто, перевірити його пасспорт, но ця мавпочка не вміє відігрувати тому, ця скарга тут. Його "начальник" а собсна куколдіч Міха Тохіс, який навіть відіграти нічого не може, просто проїхав далі, але повернувся до своєї єдинної госпожи(( як це трогатєльно..(крінж)
Діма Тохіс питався в нон рп чат доказати що його подруга Дмітрій Лівандовській шото таки відігрував, але окрім його криків "ВІЙДІТЬ БУДЬЛАСАЧКА САВА, АРТЬОМ", я відігровок так і не побачила (хоча навіть це рол плеєм не назвеш)
Скріншот/відео від свого обличчя: Пояснюю, при великому кол-во гравців у власників не дорогих пк, може лагати, що видно не тільки у мене.
Тому запис відео може десь на 15 секунд обірваний від початку. Де вони приїхали і без відігровок почали пресувати затонований мерседес.
(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube):
Тайм-код: Тайм код - повне відео.