Розглянуто Скарга на некомпетентність і безвідповідальність КТП(Олександра Туторіала)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Крендільок

01 | Центральна Україна.
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
254
Реакції
70
Бали
33
1. Сервер у діскорді:BraTunia
2. Нікнейм теха:Олександр Туторіал
3. Особистий нікнейм (Discord):BraTunia
4. Суть скарги:
Всіх вітаю, я подивився на Скарга від Микита Гурцева(мій знайомий та в цілому не послідня людина на нашому проекті) в цій самі скарзі він зауважив теоретичні порушення одного з техів і запросив докази його порушення за котре він отримає перманентний бан в дс сервері проекту.На це Олександр,дав на мою думку коротку,дурну і дивну відповідь "Покарання видано вірно, вам надали пункт який ви порушили." проігнорувавши текст про свого теха - це перший момент коли я замітив його некомпетентність. Після я рішив написати в дс сервер своє зауваження до КТП вот текст мого повідомлення:"Олександр Туторіал,на жб Гурцева ти дав настільки тупу відповідь, що до неї було навіть важко додуматись...Він тобі написав, що тех. теоретично міг порушити,ти це просто проігнорив і не дав відповідь, ти навіть не показав або не сказав йому його порушення(можливо він дійсно не знає за що, коли і хто йому видав, після цего повність реально, що він повторить своє порушення)...Не надійно тепер переписуватись в дс сервері( Я не хочу тебе образити або твого теха,але відповідь на скаргу була як відповідь першокласника вчительці на запитання "чому ти не прийшов до школи" І ні,я не говорю, що він не білий і пушистий і нічого не порушував, але просто закрити очі на пряму некомпетентність в відповіді на скаргу від самого КТП - це щось неймовірне." - в цему тексті я не мав намірів його образати,але тут дійсно є критика,но я хочу зауважити,що людина котра має змогу керувати,наказува і карати інших людей повинна готова до критики,але Олександр рішив не
"паритись" критикою гравців проекту і користувачем дс серверу і просто замутити мене - це другий момент не компетентності людини на відповідальні посаді.Мут я получив без пояснень,попереджень або інших подробиць, тобто я навіть не знаю за котру строку я отримав і наскільки я отримав мут - це безвідповідально...

Пишу цю скаргу з надією, що Керівництво проекту зверне увагу на некомпетентність і безвідповідальність людини котра посідає високу і керуючу посаду на нашому проекті.
Надіюсь я отримаю нормальну детальну відповідь,а не "КТП видав покарання вірно".

5. Доказ: (скриншот/відео):
1702168556488.png

6. Дата походження:10.12.23

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Щодо вашого друга, показали докази і порушення було, при тому, воно доволі серйозне і в сторону теха який і перевіряв скаргу (оскарженню на даний момент воно не підлягає).

З вас мут було знято і видавав його не КТП, а тех, з ним було проведено бесіду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі