Влад Тюремчук
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 21 Жов 2025
- Дописи
- 56
- Реакції
- 48
- Бали
- 23
- Нікнейм лідера/заступника:Нікіта Явний,Богдан Вербицький
- Особистий нікнейм:Влад Тюремчук
- Суть скарги:Я, Старшина ДКВС Влад Тюремчук, хочу подати скаргу щодо неправомірних дій двох полковників ДКВС — Богдана Вербицького та Нікіти Явного, внаслідок яких мені було видано три догани та проведено звільнення, що я вважаю несправедливим та безпідставним.
Першу догану мені видав Полковник Богдан Вербицький за нібито неприбуття на код-5. Але на момент виклику я перебував на території ДКВС і лише підійшов до Полковника Антона Кріна, щоб уточнити питання щодо складання іспиту на 4-те звання. Я не покидав територію, не ухилявся від обов’язків та не ігнорував виклик, тому вважаю цю догану необґрунтованою та такою, що була виписана без перевірки обставин.
Після цього Полковник Нікіта Явний виніс мені одразу дві дисциплінарні догани через те, що я не зміг зайти у спецзв’язок Discord. Причина цього була поважною та об’єктивною — у мене була висока температура 39.2, що унеможливлювало виконання службових завдань у повному обсязі. Незважаючи на мій стан і те, що я повідомив про хворобу, мені було виписано одразу дві догани, що призвело до загальної кількості трьох стягнень і подальшого звільнення.
Вважаю зазначені дії неправомірними, надмірними та такими, що не відповідають принципам службової етики і дисциплінарної практики. Я не мав наміру порушувати статути та завжди сумлінно виконував обов’язки, але мені не дали змоги пояснити ситуацію та не врахували об’єктивні обставини.
Прошу провести перевірку коректності винесених доган, скасувати неправомірні дисциплінарні стягнення та переглянути рішення про моє звільнення.Після цього мене звільнили по причині 3/3 доган які було видано не справедливо - Мої вимоги:Щоб мене повернули у ДКВС
- З повагою:Старшина ДКВС Влад Тюремчук
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://ua.files.fm/u/s7uem63gyr
- Дата походження:19.11.2025