Розглянуто Скарга на ноу рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Gameonik

TikTok - GameonikGTA
Блогер
Реєстрування
26 Вер 2022
Дописи
17
Реакції
23
Бали
48
Веб-сайт
www.tiktok.com
Ваш нікнейм: Марян Шевчук
Нікнейм гравця: Данило Мазепа [52077]
Дата порушення: 03.11
Опишіть ситуацію: Зупиняє нізашо, документи не показує, "зсилаючись на розшук" рп не відіграв коли я попросив надати орієнтування на машину, посадив мене за непокору хоча там її ніразу небуло, сам вийшов сам міг проїхати зними, а ще прописав непокору і більше нічо по приїзді, тобто застримав без причини і не відіграно рп з орієнтуванням, не говорячи про те як поводяться інші учасники сбу на власному авто, де мене протаранюють...!
Скріншот/відео від свого обличчя:

Останнє редагування:

Gameonik

TikTok - GameonikGTA
Блогер
Реєстрування
26 Вер 2022
Дописи
17
Реакції
23
Бали
48
Веб-сайт
www.tiktok.com
Поясню чому це піар, навіщо ось це вставляти відео з тік току, ютубу, ще й з купою вирізки ситуації. Одного посилання не вистачить? Я вважаю що на таку скаргу потрібні всі моменти без купи монтажу. Також мене убило, що начебто якщо люди в коментарях пишуть що потрібно його покарати - то це правда. Дорогий, це не аргумент.
Спеціально для вас, я редагую тему щоб ви не думали що це реклама. Суть в тому що я вставив відео з тт але код був непонятний і я не знаю як буде попередньо виглядати ця скарга, чи прикріпиться то відео бо там ссилка була урізана, я вирішив добавити силочку на ютуб, ще то саме відео, воно вже мало бути посиланням простим з низу, але воно тоже вставилось як плеєр... Мені думаєте цікаво 3-5 переглядів з форуму? Так це не аргумент про коменти, але відео поставе всі крапки для тих розбирається і винесе правільне рішення.
Є відео без обрізань, але там нічо не поміняється крім тупіжу людей певнийх...шоб не було просто павз в розмові.

Gameonik

TikTok - GameonikGTA
Блогер
Реєстрування
26 Вер 2022
Дописи
17
Реакції
23
Бали
48
Веб-сайт
www.tiktok.com
Я перепрошую що влажу, але це більше на якийсь піар схоже. Також вважаю що водій не дуже доречно поводе себе. Якщо б в реальному житті перед вами стояли два озброєних СБУшники, три джипи, ви б теж так розмовляли? Також на вашому відео видно як ви отримали штраф, у вас був розшук, тобто якщо логічно подумати то у СБУ легко могло бути на вас орієнтування.
В реальному житті якщо є для СБУ орієніровка вони зразу його застримують і вся розмова ведеться уже в кабінеті. Але тут наблюдаєм іншу картину, їм нема чим занятись їздять по місту толпою 5 чи скіки там машин, при чому не на робоччих даже більшість і щемлять водіїв нізашо "Аля розшук". Якщо він мене зупинив і він адекватно веде розмову то чому я не вправі дізнатись хто він такий? Я посвідчення його не побачив, можливо він столяр якись передітий, або орк? Орінтерьовку він так і не показав даже банальним рп, тоже не має права показувати (відігрувати це?).
В мене більше того була статя 1.4 але яка була вирішена на місці дтп з тою людиною, але це не міняє суті справи цієї, яка полягає в безаконні. Вам приємно коли вас скруте люба людина в формі аля "я СБУ лижати"?

Gameonik

TikTok - GameonikGTA
Блогер
Реєстрування
26 Вер 2022
Дописи
17
Реакції
23
Бали
48
Веб-сайт
www.tiktok.com
Взагалі , якщо ви не бачили , нас всі в масках, бо СБУ це секретні агенти, і вони мають право не показувати своє посвідчення, і на вас справді була орієнтировка.
не бачу сенсу повторювати то шо напсиано показано, хто там шо зобовязаний покаже - рішення

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановний гравець!
В статуті даної фракції було прописано правило, що вони можуть не показувати посвідчення, це було написано попереднім лідером.
Статут змінено, надалі Вам зобовязаний будь який працівник силової структури представлятись та надавати посвідчення на вимогу.
Дякую за звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі