Saint97
Новий гравець
- Реєстрування
- 29 Сер 2026
- Дописи
- 2
- Реакції
- 0
- Бали
- 3
Мій нікнейм: Діма Дмитрук ID: 45749 Приблизна вартість скіна: 30кк+ Хочу повідомити про випадок обману з боку іншого гравця. Я домовився з гравцем про купівлю VIP Gold пропуску. За домовленістю я мав передати йому скін в обмін на VIP Gold пропуск. Я виконав свою частину домовленості та передав гравцю скін, приблизна вартість якого становить 10кк+. Після отримання скіна гравець просто вийшов із сервера та більше не виконав свою частину домовленості - VIP Gold пропуск я так і не отримав. Після цього він також додав мене до чорного списку в Discord, через що я не зміг зв’язатися з ним та вирішити ситуацію. Передача скіна відбулася приблизно о 23:40. На жаль, його нікнейм я не запам’ятав. Також у мене не зберігся відкат із моментом передачі, тому на відео немає можливості побачити його нікнейм. Прошу адміністрацію перевірити цю ситуацію за логами та, за можливості, встановити гравця, якому був переданий скін. Зі свого боку я готовий надати всю наявну інформацію та допомогти з розглядом ситуації.
Дискорд гравця що обманув: makum_2014_05779
- Будет момент надо будет чтобы ты зашёл в дс