- Реєстрування
- 11 Жов 2023
- Дописи
- 668
- Реакції
- 357
- Бали
- 68
1. Ваш нікнейм у Telegram і посилання на нього у форматі @нікнейм. @daniil_staff
2. Номер тікету (шестизначні цифри формату ХХХХХХ): #256845
3. Ім'я та прізвище оператора: Тая Лайтова
4. Суть звернення:
Вітаю, шановне керівництво!
Сьогодні я звернувся до технічної підтримки, щоб отримати актуальну інформацію щодо послуги «Розширення багажнику». Моє запитання було таким:
Оператор відповіла, що послуга має сталу вартість.
Однак після того, як я придбав послугу у грі, її вартість при повторному придбанні зросла до 90 карбованців.
Таким чином, надана мені інформація виявилася недостовірною і ввела мене, як гравця, в оману.
Вважаю, що така ситуація є неприпустимою, адже оператор міг би уточнити деталі у колег, щоб надати точну та коректну відповідь.
Прошу розглянути це звернення та вжити відповідних заходів, а також хотів би отримати компенсацію за витрачені карбованці.
5. Докази (скріншоти/відео): https://ibb.co/YTw3v3J9
6. Дата порушення/блокування створення звернень: 09.09.2025
2. Номер тікету (шестизначні цифри формату ХХХХХХ): #256845
3. Ім'я та прізвище оператора: Тая Лайтова
4. Суть звернення:
Вітаю, шановне керівництво!
Сьогодні я звернувся до технічної підтримки, щоб отримати актуальну інформацію щодо послуги «Розширення багажнику». Моє запитання було таким:
"Після придбання послуги «Розширення багажнику», на скільки карбованців збільшуватиметься її вартість?
(Зараз, якщо не помиляюся, вона коштує 75 кб.)"
Оператор відповіла, що послуга має сталу вартість.
Однак після того, як я придбав послугу у грі, її вартість при повторному придбанні зросла до 90 карбованців.
Таким чином, надана мені інформація виявилася недостовірною і ввела мене, як гравця, в оману.
Вважаю, що така ситуація є неприпустимою, адже оператор міг би уточнити деталі у колег, щоб надати точну та коректну відповідь.
Прошу розглянути це звернення та вжити відповідних заходів, а також хотів би отримати компенсацію за витрачені карбованці.
5. Докази (скріншоти/відео): https://ibb.co/YTw3v3J9
6. Дата порушення/блокування створення звернень: 09.09.2025
Останнє редагування: