Розглянуто Скарга на оператора тех. підт.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данило Шульга

На пенсії
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
668
Реакції
357
Бали
68
1. Ваш нікнейм у Telegram і посилання на нього у форматі @нікнейм. @daniil_staff
2. Номер тікету (шестизначні цифри формату ХХХХХХ): #256845
3. Ім'я та прізвище оператора: Тая Лайтова
4. Суть звернення:
Вітаю, шановне керівництво!
Сьогодні я звернувся до технічної підтримки, щоб отримати актуальну інформацію щодо послуги «Розширення багажнику». Моє запитання було таким:

"Після придбання послуги «Розширення багажнику», на скільки карбованців збільшуватиметься її вартість?
(Зараз, якщо не помиляюся, вона коштує 75 кб.)"

Оператор відповіла, що послуга має сталу вартість.

Однак після того, як я придбав послугу у грі, її вартість при повторному придбанні зросла до 90 карбованців.
Таким чином, надана мені інформація виявилася недостовірною і ввела мене, як гравця, в оману.

Вважаю, що така ситуація є неприпустимою, адже оператор міг би уточнити деталі у колег, щоб надати точну та коректну відповідь.

Прошу розглянути це звернення та вжити відповідних заходів, а також хотів би отримати компенсацію за витрачені карбованці.

5. Докази (скріншоти/відео): https://ibb.co/YTw3v3J9
6. Дата порушення/блокування створення звернень: 09.09.2025

Останнє редагування:

Соломія Крушельницька

Керівник технічної підтримки
Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
309
Реакції
170
Бали
103
Вітаю.

Уважно ознайомившись із наданою інформацією, хочу повідомити наступне.

Технічний оператор, з яким ви спілкувалися, дійсно надав некоректну відповідь. З ним буде проведено додаткову роз’яснювальну бесіду, а також інструктаж щодо послуг у магазині, аби в майбутньому уникнути подібних ситуацій.

Що стосується повернення карбованців — у цьому випадку це, на жаль, неможливо. Ви придбали послугу за 75 карбованців, отримали її в повному обсязі та за ціною, яка відповідала актуальній на момент купівлі. Підвищення ціни стосується наступних рівнів розширення і не впливає на вже здійснену покупку.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі