Відмовлено Скарга на перегляд попередньої скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Бер 2025
Дописи
22
Реакції
10
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Петро Кулінський
2. Нікнейм адміністратора: Анастасія Коревті та Сергій Правда
3. Суть скарги: Я залив скаргу на адміна Сергій Правда за те що він видав мені мут на 10 хвилин без причини так як він в причині муну написав Оффтоп в репорт хоча Оффтопу не було так як я просто хотів вияснити причину чому мені дали максимальне покарання так як перед цим як видати деморган Сергій Правда вирішив зі мною поговорити та тепнув мене до себе але він не вислухав мене та видав покарання після цього я хоті закінчити нашу розмову але адмін не прийшов до мене та вирішив спілкуватися через репорт тому я писав в репорт після приблизго 4 повідомлень він відповів що дав покарання виходячи з того що подивився мою історію покарань але він не сказав це одразу і потім він дава мені мут за Оффтоп в репорт але оффтопу не було потім я залив скаргу на даного адміністратора мені відповіла ЗГА Анастасія Коревті що мені видали покарання правильно Flod in report тепер розберемо що таке Flod Це повторення одного і тогож самого повідомлення але цього також не було тому що повідомлення були різні так як ми спілкувалися з Сергієм через репорт так як він не захотів тепнутись до мене тож я бачу що ЗГА дала відповідь мені навіть не з тим покаранням вона написала що покарання Flod in report видано вірно але мет мені видали за Оффтоп в репорт тому я хлтівби щоб ви переглянули тану скаргу дякую за увагу прошу переглянути попередню скаргу там є саме відповідь мені від ЗГА
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://ru.files.fm/u/ngja2ryjw6
5. Дата порушення:09.05.2026

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,792
Реакції
2,015
Бали
253
Вітаю, покарання вам було видане вірно. Ви декілька разів задавали в репорт одну суть питання на яке уже була надана відповідь, це і рахується оффтопом

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі