Розглянуто Скарга на податкову ДЛЯ ГС ДЕРЖ Також ЗГА/ГА Керівник

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юкі Брауні

Поважний гравець
Реєстрування
13 Жов 2024
Дописи
66
Реакції
218
Бали
38
1. Ваш нікнейм:Итачи Мактрахер
2. Нікнейм порушника:Денис Романчук Річард Скоропадський
3. Назва організації порушника: Податкова також клан NordSide
4. Суть скарги:
Я не погоджуюся з рішенням притягнути мене до відповідальності за нібито махінації при продажі інверторів.

Пояснюю ситуацію: інвертори були придбані мною за ціною 25 500, після чого я продавав їх по 35 000. Це звичайна торговельна діяльність із використанням наданої мені системної знижки. У торговому комплексі (кіоск №10) у мене була офіційна знижка 49 %, що дозволяло купувати товар дешевше. Дану інформацію я уточнював у адміністратора, і мені було прямо сказано, що це не вважається махінацією, оскільки знижка є передбаченою системою.

Також хочу зазначити, що співробітник Страх Хелл не має відношення до цієї ситуації. На момент виникнення питання йому повідомили лише про перепродаж бізнесу, після чого була видана заборона:

Заборона на перепродаж, передачу або дарування бізнесу №37, Епіцентр м. Київ, власник — Страх Хелл (ID 6783611) від 21.02.2026 00:32.

Однак у моєму випадку мова йде не про передачу або перепродаж бізнесу, а про звичайний перепродаж товару, придбаного зі знижкою, що не є порушенням правил. Така практика є стандартною торговельною діяльністю і не підпадає під визначення махінацій. Також я проти оплачувати штраф. Тому, Що не підлягає ніякому правилу
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тиць Тиць Також хочу зауважти ось правила Та не виписувати Штраф Страху Хелл Він ні в чому не винен бульк Я не бачу Сенсу за таке судити Ось скидка від тк Тиць
6. Дата порушення:21.02.2026

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі