Розглянуто Скарга на поліцейського

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Софія Чудо

Чудо <3
Реєстрування
5 Бер 2025
Дописи
27
Реакції
19
Бали
8
  1. Нікнейм гравця:-
  2. Особистий нікнейм:Софія Чудо
  3. Суть скарги: Все почалось з того що мій чоловік Алик Чудо взяв своє авто, щоб поїздити, після чого він поїхав до риболовного магазину і залишив своє авто не на парковці. Через те, що він задержався на доволі тривалий час його авто забрали на штрафстоянку. Мій чоловік заспавнив МОЄ авто тому, що у нас є однакові авто, та поїхав на штраф стоянку, щоб забрати своє авто і залишив моє авто на території. Не знаючи цього,в той момент я їхала на зовсім іншому авто і навіть не на МОЄМУ, підвезти людину тому, що вона не знала куди їхати, так як зараз зробили що коли ти не пристягаєшся тебе викидує з авто, мене викинуло і я померла.Після чого я з'явилася на картелі та побігла до квартири чоловіка, за для того щоб заспавнити авто. В цей момент мені приходить повідомлення в 15:21 "Штраф за їзду без номерних знаків", я здивувалася,так як я не брала своє авто, після чого як я хотіла заспавнити своє авто виявилось те що вона на штраф стоянці, проти цього не маю нічого проти, добре. Потім коли я взяла своє авто, щоб знайти того чоловіка якому я допомагала, за для того, щоб довезти його до місця призначення, я зрозуміла те що в мене щей забрали водійські права. Звідси йде птання: як цей поліцейський зміг в мене забрати права , якщо не було номерних знаків і він не знав чиє це авто і як він міг дізнатися що це моє авто якщо він не бачив не тех паспорт нічого.
  4. Докази (скріншот/відео):тут
  5. Дата порушення:30.08.25

Останнє редагування:

Дмитро Ріхтер

Центральна Україна [01]
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
184
Реакції
102
Бали
48
Вітаю, шановний гравець!

Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт: Розглянуто.

Ваш транспортний засіб було евакуйовано на штрафмайданчик за порушення правил паркування.
Системно, якщо в цей час на т/з не було номерного знаку - виписується штраф та конфіскується водійське посвідчення.
Гравець не забирав у вас водійське посвідчення і не виписував штраф, це виконалось системно.

Приємної гри на UKRAINE GTA.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі