Розглянуто Скарга на помилкове списання коштів (понад 4+кк)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Січ 2026
Дописи
2
Реакції
8
Бали
8

Тема: Скарга на помилкове списання коштів (понад 4кк+)​

1. Ваш ігровий нік: [237403]
2. Ігровий сервер: [01]
3. Суть звернення: Помилкове списання ігрової валюти тех. адміністрацією.
4. Дата списання: [15.07.2026]

Опис ситуації:

Вітаю, шановна адміністрація!
З мого ігрового балансу без попереджень було списано понад 4кк+. У техпідтримці мені повідомили, що ці кошти нібито були отримані від читера, та направили на форум.
Я категорично не згоден з цим рішенням. Усі мої останні великі доходи — це виключно легальні операції, а саме продаж товарів на центральному ринку (ЦР).
Я продавав власні ресурси за ринковими цінами через стандартний ігровий функціонал. Я не маю можливості перевіряти походження коштів у випадкових покупців. Якщо хтось із них виявився порушником, моєї провини в цьому немає — з мого боку це була чесна угода.

Прохання:

1. Перевірити логи мого аккаунту. Ви побачите, що кошти отримані за реальний продаж товарів, а не як безкоштовний переказ чи подарунок.
  2. Повернути списані 4кк+, оскільки я не порушував правила сервера та отримав гроші ігровим шляхом.
    3.Розглянути можливість компенсації понад вилучену суму за завдані незручності, витрачений час на розбір ситуації та неможливість повноцінно користуватися своїм капіталом через помилку системи.
Зверніть увагу: Скриншот моменту самого списання зробити не вдалося, оскільки діалогове вікно-підказка зникло занадто швидко — я навіть не встиг його повністю прочитати. Прошу перевірити факт списання за логами мого аккаунта.

Останнє редагування:

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
936
Реакції
355
Бали
123
Вітаю

Гроші, які ви отримали від гравця, були зароблені нелегальним шляхом.
У зв'язку з цим у всіх гравців, які отримали частину цих коштів, було проведено конфіскацію.
Якщо на момент конфіскації коштів на рахунку не було, вилучалося майно на відповідну суму.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі