Розглянуто Скарга на порушення субординації підполковником ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

06 | Вася Харізма

Новий гравець
Реєстрування
4 Січ 2025
Дописи
8
Реакції
3
Бали
3
  1. Нікнейм гравця: Єгор Токсік
  2. Особистий нікнейм: Вася Харізма
  3. Суть скарги: Шановна адміністрація,

Хочу звернути вашу увагу на ситуацію, яка сталася під час РП процесу, пов’язану з некоректною поведінкою підполковника ЗСУ.

1. Образи з боку підполковника: Підполковник назвав мене та мою подругу "гавриками", що є образою та недопустимим виявом неповаги до підлеглих.
    2. Моя відповідь: У відповідь я сказав: "Я тобі дам гаврик, cука". Відповідно до правил РП процесу, допускається використання мінімальної кількості нецензурної лексики, тому моя відповідь була в межах дозволеного.
    3. Порушення субординації: Дії підполковника суперечать принципам субординації, які повинні дотримуватися всіма учасниками.
    4. Ігнорування порушення: Підполковник не лише сам порушив субординацію, але й проігнорував моє порушення, що свідчить про вибірковий підхід до виконання правил.
      Прошу вас розглянути цю ситуацію, звернути увагу на дії підполковника та вжити відповідних заходів для запобігання подібним інцидентам у майбутньому. Я готовий нести відповідальність за свої слова, якщо вони будуть визнані порушенням.

Дякую за увагу до цього питання. Сподіваюся на об'єктивний розгляд ситуації.

З повагою, Василь.
  4. Докази (скріншот/відео): тик
  5. Дата порушення: 04.01.2025

Олексій Хоффман

Старший Адміністратор
Реєстрування
24 Бер 2023
Дописи
807
Реакції
397
Бали
123
Вітаю, шановний гравець
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
З гравцем Єгор Токсік #12999 буде проведено бесіду стосовно спілкування з особовим складом.
Гравець Вася Чиплик #14357 отримує покарання згідно Правил Ukraine GTA:
5.9. Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
Також даний гравець отримує догану у вигляді дисциплінарного стягнення(догана)

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі