Відмовлено Скарга на працівника НПУ Дніпра. Євгена Шелемба

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитрук Павло

Новий гравець
Реєстрування
27 Жов 2022
Дописи
8
Реакції
0
Бали
6
1Дмитрук Паша
2. Нік. Паша Дмитрук

Їхав я в полтаву на роботу проїзджав через блок пост
Запитав за що в мене просять документи.
Пояснень не було взагалі , крім погроз закувати в наручники ((Появилась зразу іконка розшуку))
Їду назад вертаюсь щоб запитати чому в мене розшук
(( від мене без відігровки в наручники та в відділок на своїй машині, статутом заборонено))
Прошу звільнення цього працівника
Людина цілком не адекватна та не пояснює за шо саджає тим більше без адвоката. Хочу бути присутнів в покаранні працівника та чути його виправдання на рахунок цього.
1.Їзда на ОТЗ, без викликання підмоги.
2. Не придоставлення адвоката(на відео видно що я написав що, ви мені все предоставите в відділку при вищому керівнику)
3. Не відігровка саджання в кпз

Дата. 4.08.23

Відео з доказом про порушення:

Останнє редагування:

Kracnoyan

Новий гравець
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
22
Реакції
1
Бали
6
1. Відігровка у авто була але ви начали знімати відео фіксацію після відігровки РП.
2. Поїхали на личному ТЗ тому що всі співроботники поїхали арештовувати їнших порушників.
3. Я вам розповів міранду та ви відказали мені в запрошування адвоката.
4. Відігровка закування у наручники також була але ви це не зафіксували.
5. Я був максимально адекватен та був готов вислушати все що ви скажете але ви мені тільки похамили коли я вам розповів міранду, тому ви не праві.

Дмитрук Павло

Новий гравець
Реєстрування
27 Жов 2022
Дописи
8
Реакції
0
Бали
6
На другому відео видно де пише
Ти мені все представиш в відділку, чітко і ясно тому на відео немає моєї відмови. Тим більше коли незаконно видано розшук. За те що я поцікавився. Наступне
Відігровки відкривання кпц та зняття наручників не було.
Рахується як нон рп? Я вважаю рахується непотрібно тут виправдовуватись. А визнайте свою вину.
+ в статуті чітко прописано що навіть коли немає співробітників поліції потрібно очікувати їх або викликати підмогу тут з вашої сторони підмоги не було ви навіть її не запрошували.
Також порушення статуту.
На блок пост права ви їхати немали без старших
В відділку пояснили мені це ваші працівники що ви поїхали через те що,, Вас попросили якісь тамʼʼ
Знову я не правий?
Наступне. Спілкуюся я з вами на таких тонах тому що робиться бог зна що.
Виписування розшуку без мого відома, паспорта навіть не бачили. Як це що це, аби для підвищення було? З якого рангу взагалі на блок пост можна,? Я як колишній капітан поліції знаю за час служіння закони тому вважаю не доречним вашу поведінку.

Kracnoyan

Новий гравець
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
22
Реакції
1
Бали
6
1. Я вам сказав що можу його запросити, а те що ви сказали *Ти мені все представиш в відділку* це не погодження.
2. Я вам не видавав розшук, я у вас багато разів запросив документи та ви відмазивалися та Ї получили розшук за непідкорення від самої системи (Гри).
3. Відигровка на КПЗ була ( Є відео ) але ви не пічули тому що ви забагалися та були не поряд зі мною.
4. У статуті не написано що співроботник поліції повинен очікувати допомогу, прочитайте будь ласка статут під номером 4.17, в мене не було СТЗ та я розповів це у рацию та поЇхав на ОТЗ.
5. Перечитайте будь ласка ще раз наш стату, тому що там нічого про блок пости не сказано, також мені Запропонували поїхати на блок пост Якійсь Сержант-Ст.Сержант, тому я не виновен що моє начальство меня нічого не розповіло про блок пости та що туди можно їхати з дозволу Генерала або Полковника, моя справа працювати по статуту ГУНП М.Дніпра ( Це не образа у сторону ГУНП начальства, але мені про блок пости ніхто нічого не розповідав та на форумі нічого про це також не сказано )

Також зупинитесь брехати що я не перевиряв ваши документи, якщо вам гра видала розшук за непідкорення - це вам нічого не говорить? Потім коли ви мені передали документи я их перевирів та відіграв по перевірки документів - РП, то я попросив вас покинути авто та далі почались процесуальні дії з відігровкой РП, та потім я доложив в рацію що я їду на ОТЗ у ГУНП з порушником тому що не було Службового транспорта - бо мій напарник поїхав у Дніпро затримувати іншого порушника.
Тому хватить брехати Админістрації та майте більше доказіва перед тім як писати скаргу на не винного спів роботника поліції.

Дмитрук Павло

Новий гравець
Реєстрування
27 Жов 2022
Дописи
8
Реакції
0
Бали
6
1. Я вам сказав що можу його запросити, а те що ви сказали *Ти мені все представиш в відділку* це не погодження.
2. Я вам не видавав розшук, я у вас багато разів запросив документи та ви відмазивалися та Ї получили розшук за непідкорення від самої системи (Гри).
3. Відигровка на КПЗ була ( Є відео ) але ви не пічули тому що ви забагалися та були не поряд зі мною.
4. У статуті не написано що співроботник поліції повинен очікувати допомогу, прочитайте будь ласка статут під номером 4.17, в мене не було СТЗ та я розповів це у рацию та поЇхав на ОТЗ.
5. Перечитайте будь ласка ще раз наш стату, тому що там нічого про блок пости не сказано, також мені Запропонували поїхати на блок пост Якійсь Сержант-Ст.Сержант, тому я не виновен що моє начальство меня нічого не розповіло про блок пости та що туди можно їхати з дозволу Генерала або Полковника, моя справа працювати по статуту ГУНП М.Дніпра ( Це не образа у сторону ГУНП начальства, але мені про блок пости ніхто нічого не розповідав та на форумі нічого про це також не сказано )

Також зупинитесь брехати що я не перевиряв ваши документи, якщо вам гра видала розшук за непідкорення - це вам нічого не говорить? Потім коли ви мені передали документи я их перевирів та відіграв по перевірки документів - РП, то я попросив вас покинути авто та далі почались процесуальні дії з відігровкой РП, та потім я доложив в рацію що я їду на ОТЗ у ГУНП з порушником тому що не було Службового транспорта - бо мій напарник поїхав у Дніпро затримувати іншого порушника.
Тому хватить брехати Админістрації та майте більше доказіва перед тім як писати скаргу на не винного спів роботника поліції.
По перше документи я не передавав через те що хотів поцікавитись навіщо їх перевіряють з якою метою, а ти два рази під ряд почав клацати щоб швидше розшук почвився. коли я до тебе підійшов ти мене зразу в наручники закував, поки я вклбчав фрапс я вже був біля твоєї машини.
В мене достатньо доказів щоб тебе покарати так як
В міранді ідуть слова
Ви маєте право на адвоката
,,Ти мені все представиш у відділкуʼʼ
Тобто я погодився але ти мені не представив
Хай адміни рішають!!!

Kracnoyan

Новий гравець
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
22
Реакції
1
Бали
6
По перше я не клацав швидко з цілью видати вам розшук як можно швидше, я вас запрошував документи багато разів та через кожний час, але ви не показали меня свої документи, але потім ви мені показали ваши документи коли вже була в вас статья поки ви грали в свої игри, а також кого я тоді по твоєму перевирів документи через КПК?

Друге, я у вас запитав *Чи викликати вам адвоката?*, ващі слова такі як *Ти мені все представиш у відділку* це що? Що я вам був повинен предоставити у відділку? Тобто погоди не було.

А так ожидаємо відповіди від адміна тому що ти мені заважаешь працювати, та в мене немає часу на тебе, ви могли би просто дати свої документи та не тратить свій та мій час.

Олександp Шмідт

Всех снять- все поднять
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
218
Реакції
105
Бали
48

Вітаю,скарга написана не по формі!

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі