Розглянуто Скарга на працівників НПУ К

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Веселий

Лідер клану Paradise
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
118
Реакції
51
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Олег Ломакін #57444, #134747
  2. Особистий нікнейм: Андрій Веселий
  3. Суть скарги:
    Я їхав на фурі та мене підрізав один гравець, після чого я не міг виїхати. Працівники НПУ К приїхали до мене та працівник з айді #134747 почав виконувати нон рп дії. А саме звичайним автомобілем подвинув контейнер фури. В реальному житті такого зробити неможливо (0:04-0:22)

А працівник Олег Ломакін (#57444) підійшов зі словами "За перешкоду працівникам поліції ви не хочете присісти? Вас підрізали? Та ви шо, вас всіх бідних підрізають, тільки нас ніколи не підрізають. Бідолага, підрізали його."
    Після чого Олег Ломакін почав вимагати від мене документи на транспорт, бо я ніби то перевожу на цій фурі зброю та наркотики. (0:26-0:56)

А також, коли інший гравець під'їхав до поліцейського авто та зробив їм зауваження за те, що встали не на узбіччя (прошу замітити, він це сказав з повагою, говорячи на ВИ). Але у відповідь Олег Ломакін сказав "Я щас поставлю тебе". (1:29-1:40)
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 14.12.2024

Роберт Верховний

Ветеран | Центральна Україна [01]
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
279
Реакції
140
Бали
48
Вітаю Шановний гравець!

Розглянувши вашу скаргу та відповідні докази виносимо вердикт:
Гравець id: 134737 порушив Загальні правила
-Порушення правил Ukraine GTA 6.20 / 10хв Деморган
Передбачене покарання
6.20. "NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, водіння в неправдоподібній манері, також враховується їзда по рейсах. | Деморган до 20 хвилин

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі