Розглянуто Скарга на працівників НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alex1

Новий гравець
Реєстрування
29 Лип 2026
Дописи
5
Реакції
3
Бали
5
1. Ваш нікнейм: Андрій Андрієнко
2. Нікнейм порушника: Даня Романенко 39657 і Марк Яременко 42426
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Безпідставно спочатку вимагали 50 000 коштами , а потім по 50 шоколадок кожному. На початку я приїхав до відділу НПУ шоб оплатити штраф за проїзд на червоне світло. Оплативши я вийшов і пішов сів у свій автомобіль, після чого трішки від*хав від відділу і зупинився подивитись вправо вліво чи немає на дорозі машин шоб виїхати. Коли я стояв не рухаючись мене заблокували ці Поліцейські на своєму авто і одразу почали вимагати 50000 коштами. Також кричали шоб я зупинився хоча я і так стояв на місці не рухаючись. Коли я запитав в чому причина вони почали нести всякі нісенітниці. Я відмовився від усього шо вони вимагали на що вони почали погрожувати, далі я почав від них тікати бо вони є загроза як бандити, а не як поліцейські. Вони мене наздогнали і я почав вести відео фіксацію. Наділи на мене кайданки, і почали вимагати по 50 шоколадок кожному, після чого розстріляли і покинули місце де це все відбулось.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 29.07.2026

Останнє редагування:

Данило Луб'янов

Старший Адміністратор Сл.СБУ/НПУ/ДСНС I 06
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
1,010
Реакції
479
Бали
223
Вітаю, шановний гравець!

Гравець Даня Романенко [39657] Отримує покарання згідно правилам UKRAINE GTA:

6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням. Також якщо гравець з клану виконує замовлення ситемне на вбивство - не карається.

З працівниками Даня Романенко [39657] та Марк Яременко [42426] Було проведено сурову бесіду.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі