Відмовлено Скарга на робітника СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Аристократ

Новий гравець
Реєстрування
12 Гру 2025
Дописи
13
Реакції
1
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Олександр Аристократ 105400
2. Нікнейм порушника: Олександра Павлюк 38245
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Під час бою працівник СБУ дістав тайзер не відігравши рп відігровку тайзернув мене і затримав після чого посадили.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 19.03.2026 22:48

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
322
Бали
68
Смішно, особисто ти по мені жодного разу не попав. Коли ти сидів на даху автомобіля, я знизу тебе вдарила тайзером, мікро забагалось, можу надати відкат, що відігровки була. З моментом про кайданки, також відігровка була. Це чути навіть в тебе на відкаті.
Я можу застосовувати тайзер в бою, якщо особисто ти, по мені в момент зіткнення не попав 😂

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
322
Бали
68
Щодо твого колеги - також, була відігровка це чути навіть на відкаті в тебе)
Від тебе обрізаний відкат, оскільки ти не показав, як твої друзі далі порушували правила ФД, ДМ та перешкоджали нашій діяльності

Олександр Аристократ

Новий гравець
Реєстрування
12 Гру 2025
Дописи
13
Реакції
1
Бали
6
І + по фрапсу видно тощо мій колега начав по вам стріляти коли ви на мене надягали кайданки, після чого поки по вам стріляли вам було всеоодно і ви просто надягли кайдани.

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
322
Бали
68
Так, а нічого що ви по нам першими тулити почали
Ми відстрілювались від нападу, по тобі не стріляли. В інакшому випадку - скарга від третьої особи. По твоєму ж доказів видно, що ти по мені тулив нізащо. Це ФД+провокація

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
322
Бали
68
І + по фрапсу видно тощо мій колега начав по вам стріляти коли ви на мене надягали кайданки, після чого поки по вам стріляли вам було всеоодно і ви просто надягли кайдани.
Це скарга від третьої особи, я це відіграла. В тебе це чути. Нехай подає від себе запис, де буде видно ще й багоюз від вас.
Так само від нього провокація
А від тебе взагалі образи ще

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
322
Бали
68
+обрізаний відос і обман адміністрації на форумі, бо ти говориш, що ми перші тулили, в ми везли вашого затриманого друга, який ще потім і лівнув. Ви його хотіли спасти і відкрили по нам вогонь. Докази є

Олександр Аристократ

Новий гравець
Реєстрування
12 Гру 2025
Дописи
13
Реакції
1
Бали
6

Олександр Аристократ

Новий гравець
Реєстрування
12 Гру 2025
Дописи
13
Реакції
1
Бали
6
+обрізаний відос і обман адміністрації на форумі, бо ти говориш, що ми перші тулили, в ми везли вашого затриманого друга, який ще потім і лівнув. Ви його хотіли спасти і відкрили по нам вогонь. Докази є
Мені показувати повний відкат там де я в кайданках стояв. Затримана людина це не наш кент якого ми даже не знаємо а ви в нас почали стріляти і ми не хотіли по вам стріляти але ви почали перші.
На відкаті все видно

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
322
Бали
68
Мені показувати повний відкат там де я в кайданках стояв. Затримана людина це не наш кент якого ми даже не знаємо а ви в нас почали стріляти і ми не хотіли по вам стріляти але ви почали перші.
На відкаті все видно
Ти хоч свій відос дивився? 😂
Хто тебе чипав? З якої причини ти відкрив по мені вогонь?
Я навіть не стріляла по тобі тоді

Олександр Аристократ

Новий гравець
Реєстрування
12 Гру 2025
Дописи
13
Реакції
1
Бали
6
Ти хоч свій відос дивився? 😂
Хто тебе чипав? З якої причини ти відкрив по мені вогонь?
Я навіть не стріляла по тобі тоді
Ти почала стріляти по моєму другу я підбіжав після чого ти почала стріляти по мені я побіжав до машини і ти мене затайзерила

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
322
Бали
68
Ознайомся
4.8. "Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього. | Мут до 120 хвилин / Бан від 2 днів

За весь відкат по ТОБІ жодного разу не стрельнула. А твої друзі - стріляти першими є докази.нехай подають відкат окремо. Від тебе обман адміністрації

Євген Могила

Модератор | Північна Україна
Реєстрування
31 Жов 2023
Дописи
208
Реакції
157
Бали
48
Вітаю шановний гравець!

Відповідно, переглянувши відео доказ ваший та гравця #38255 виношу такий вердикт:

Переподайте скаргу і надайте повний відео-доказ задля підтвердження порушень даного гравця!

ВІДМОВЛЕНО!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі