Відмовлено Скарга на слідака за НПУ,Олександра Соколенка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Гончаренко

Новий гравець
Реєстрування
29 Лис 2025
Дописи
2
Реакції
1
Бали
6
1.Ваш нікнейм: Володимир Гончарук
2.Нікнейм адмінвстратора: Олександр Соколенко
3.Суть скарги:
Поки я стояв в афк в нпу був код 5,я згідно пункту статуту 3.28 мав право стояти 20 хв афк,але мені видали догано за пунктом 3.9,але як я міг бачити чат і з'явитись в стріц якщо я згідно з пунктом статуту 3.28 маю право і стояв в афк до 20 хв,в телеграм групі нпу мені скинули скрін просто з планшету де пише що я не на змінв і зі строю що мене там нема,але доказів що мене не було у відділку взагалі або я стояв афк більше ніж 20 хв немає,тобто фізично я в аік ніяк не міг побачити що зараз стрій бо я відпочивав згідно 3.28.
Адміністратор Олександр Соколенко який є слідкуючим за нпу напевно не дружить з логікою або не знає точно статут бо написав що я порушив 3.9 бо код 5 повідомляли декілька раз,і я не мав права ставати в афк,ну по перше код 5 20 хв підряд не повідомляли щоб я вийшов з аік і побачив,а по друге якщо я вже стояв в афк,звідки я міг збір ОС бачити.
Так як оскарження догани в мене данний адміністратор не прицме та відмовить,прохання провести бесіду і знятт догану або надати докази що я дійсно просто ігнорував стрій а не спав згідно статуту 3.28
Надаю дркази некомпетентності адміністратора - https://ibb.co/album/3rs7jN

Соня Кенді

КА | Західна Україна♡
Куратор Адміністрації
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
980
Реакції
617
Бали
153
Вітаю
Олександр Соколенко є адміністратором та слідкуючим за фракціює НПУ він не втручається ніяк у РП фракції та не видає догани, ви отримали догану від "Заступника лідера НПУ" по порушеню статуру ви можете звернутись до Лідера або Заступника НПУ та оскаржити свою догану
Порушень з боку адміністратора немає
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі