Микола Немчук
Лідер клану Nimzi
- Реєстрування
- 20 Січ 2026
- Дописи
- 104
- Реакції
- 127
- Бали
- 48
Від: Капітана поліції Миколи Немчука
Організація: НПУ
Дата події: 13.02
Час: 21:26
13.02 о 21:26, після завершення робочої зміни, я рухався на власному транспортному засобі Audi RS7 (номери BOSS) у власних справах. Порушень правил дорожнього руху з мого боку не було.
Під час руху я помітив патрульний автомобіль, у якому перебував співробітник поліції — Олег Ломакін (57444). Згодом у мене відбулося ДТП (у мене в’їхав інший автомобіль, без моєї вини).
Після цього ст. сержант Ломакін здійснив мою зупинку.
З боку Олега Ломакіна були допущені наступні порушення:
Співробітник Олег Ломакін не заходить у гру, і вже наближається 7-й день, після якого відеофіксація може бути видалена.
Також у ситуації був присутній співробітник Юсуф Узун.
Генерал поліції Сергій Каліто проінформований щодо даної ситуації.
Організація: НПУ
Дата події: 13.02
Час: 21:26
Суть ситуації:
13.02 о 21:26, після завершення робочої зміни, я рухався на власному транспортному засобі Audi RS7 (номери BOSS) у власних справах. Порушень правил дорожнього руху з мого боку не було.
Під час руху я помітив патрульний автомобіль, у якому перебував співробітник поліції — Олег Ломакін (57444). Згодом у мене відбулося ДТП (у мене в’їхав інший автомобіль, без моєї вини).
Після цього ст. сержант Ломакін здійснив мою зупинку.
Порушення з боку співробітника:
З боку Олега Ломакіна були допущені наступні порушення:
- Не представився та не надав службове посвідчення
➡ Порушення п. 3.1 правил держ. організацій (обов’язок представитись) - Не повідомив причину зупинки
➡ Порушення логіки процесуальних дій та службових обов’язків - Не повідомив про ведення відеофіксації
➡ Порушення процесуальних норм (відповідно до RP-взаємодії) - Не озвучив підстави затримання
➡ Порушення п. 1.8 правил держ. організацій (обов’язок повідомити статті/підстави) - Затримання відбулося без чіткого розуміння, хто саме мене затримує
➡Порушення базових норм RP та ідентифікації співробітника - Порушено процедуру зачитування прав (Міранда зачитана не повністю)
➡ Порушення процесуальних норм затримання - Ігнорування технічної ситуації (я повідомив про проблеми з мікрофоном)
➡ Порушення адекватної комунікації з гравцем - Затримання без належних доказів
➡ Порушення п. 2.21 правил держ. організацій (заборонено карати без доказів)
Додаткові обставини:
- Під час затримання у мене стався технічний збій (краш гри), що зафіксовано на відео
- Після цього я опинився в деморгані
- Я викликав адвоката — Максима Карата (який готовий підтвердити факт звернення)
➡ Відповідно до п. 1.9 правил держ. організацій, мені мали забезпечити право на захист - У Discord обговорення брали участь:
- Влад Вакула
- Максим Заборний
- Було запрошено відеофіксацію з боку співробітника для перевірки законності дій
Проблема на даний момент:
Співробітник Олег Ломакін не заходить у гру, і вже наближається 7-й день, після якого відеофіксація може бути видалена.
Також у ситуації був присутній співробітник Юсуф Узун.
Генерал поліції Сергій Каліто проінформований щодо даної ситуації.
Вимоги:
- Провести перевірку дій співробітника Олега Ломакіна
- Надати відеофіксацію інциденту
- Дати правову оцінку порушенням процесуальних дій
- У разі підтвердження — притягнути до відповідальності згідно правил
Докази:
- Часткова відеофіксація з мого боку (видно порушення Міранди та процесу)
- Свідчення адвоката Максима Карата
- Можливі записи з боку співробітників
ВІДЕО ДОКАЗ
прошу вибачити що немає Таймлапсів ( Проблеми з Ютубом )
прошу вибачити що немає Таймлапсів ( Проблеми з Ютубом )