Зачинено Скарга на співробітників НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Чорних

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
70
Реакції
54
Бали
23
Я, громадянин України [Денис Чорних], подаю заяву до прокуратури на громадянина [А.Квенті] та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення:

Вітаю!
Я під'їхав до співробітників НПУ та не встиг вчасно загальмувати, через що випадково зіткнувся з ними та трохи відкинув їх і. Я не мав жодного наміру завдати шкоди співробітникам НПУ або здійснити на них наїзд.

Після цього співробітники НПУ мене затримали та висунули звинувачення у «Посяганні на життя співробітника правоохоронного органу». Я категорично не погоджуюся з цим звинуваченням, оскільки зіткнення було випадковим і умислу на заподіяння шкоди не було.

Після доставлення до КПЗ мені також було виписано розшук за:

• Посягання на життя співробітника правоохоронного органу;
  • Створення ДТП.
Щодо ДТП також прошу перевірити відеодокази, оскільки, на мою думку, ситуація виникла саме через випадкове зіткнення.

Також хочу зазначити, що під час мого затримання, коли співробітники НПУ їхали зі мною до НПУ, один зі співробітників НПУ збив людину на дорозі. Вважаю, що цей момент також необхідно перевірити, оскільки такі дії можуть підпадати під порушення «Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю», якщо буде встановлено умисність дій.

Прошу Провокуратуру:

1. Переглянути відеодокази з боку співробітників НПУ та перевірити всі обставини ситуації. якошо не будет достатно докази
  2. Перевірити, чи були в моїх діях умисні дії щодо співробітників НПУ.
  3. Перевірити правомірність мого затримання та виданого розшуку.
  4. Перевірити момент, коли співробітник НПУ збив людину під час руху до НПУ.
  5. У разі недостатності доказів — скасувати відповідні покарання та розшук.
  6. Якщо будуть встановлені порушення з боку співробітників НПУ, прошу притягнути їх до відповідальності згідно із законом України
Прошу розглянути скаргу об'єктивно та на підставі відеодоказів.

Накладення санкцій або компенсацій: у розмери
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: 13:30
До скарги до прокуратури додаю:

Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) ТГ @ivav30 дс vadimdilovii

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі