Розглянуто Скарга на тех Адміна, Дмитро Джокер / та оскарження блокування діскордів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Дейдаров

Західна Україна
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
202
Реакції
133
Бали
48
1. Сервер у діскорді: всі
2. Нікнейм теха: Дмитро Джокер
3. Особистий нікнейм (Discord): sartex.
4. Суть скарги: Вітаю шановна тех підтрмка, звертаюсь до вас з такою проблемою, я получив блокування діскорд каналів, по причині п18, злив конфіденціної інформацію, тим самим я абсолютно ніяку людину не зливав в плані її лічних даних, після чого я написав оскарження, та мені його відмовив Тех адмін Дмитро Джокер, цитую його слова -
шановний гравець!
За вами було неодноразово помічені вагомі порушення правил Discord серверів UkraineGTA, мої порушення які я получав я їх оскаржив далі від мене ні одного критичного порушення, ні якого п18 і т.д, певному тех адмінстратору чимось я не сподобався та він вирішив винести такий вердикт, так як певного порушення та злива гравця, прошу зняти бан ,певний тех адмін не розібравшись в моїй скарзі вирішив не розбанювати, так як по його словам я раніше порушвав) ШАНОВНА ТЕХ АДМІНСТРСЦІЯ ПРОШУ ЗРОБИТИ ВЕРДИКТ ЗГІДНО ПО ПРАВИЛАМ!
5. Доказ: (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Не-коректний-бан-діскорда.252858/
6. Дата походження: 22,01,2024

Останнє редагування:

Дмитро Джокер.

let it be.
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
1,386
Реакції
778
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Свою думку я підчеркую ще раз, якщо ви мене не зрозуміли, раніше ви отримували перманентні блокування неодноразово і завжди пишите оскарження, після, знов порушуєте правила Discord серверів UkraineGTA.

Моя відповідь вам раніше, але інший SM все таки вас оскаржив:
1737573901229.png

У мене неприязливе відношення? - Ви обзивали рідню адмінів та модерації проєкту UkraineGTA, згадайте будь-ласка, навіть після ваших обзивань раніше, я завжди розглядаю скарги з холодним розумом та з нейтралітетом до Вас, притримуючись справедливості та хоч якось надати Вам допомогу, навіть якщо ситуація не на вашій стороні.
- Моя мета завжди допомогти гравцеві, не валити його відмовами, але Ви є неодноразовим порушником, оскаржити - щоб ви надалі порушували? На жаль, моя думка така: ви будете порушувати надалі правила діскорду UkraineGTA і оскаржувати Вас немає сенсу, через деякий час знову буде висіти скарга з оскарженням і вибаченнями, але особисто я вже в це не повірю.

В вашій ситуації я розібрався, не потрібно говорити того, чого не знаєте, Ви є постійним порушником правил діскорду нашого проєкту - наголошую, тому я вирішив Вас не оскаржувати.
Очікуємо вердикт від ЗКТП або КТП.

Данііл Козаченко

Заступник керівника тех.підтримки
Активний гравець
Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
779
Реакції
217
Бали
48
Вітаю

Надіслав вам запит в особисті повідомлення discord (особистий нікнейм - da4non3)
Будь ласка, перегляньте повідомлення та надайте відповідь для винесення вердикту стосовно вашого оскарження

Останнє редагування:

Данііл Козаченко

Заступник керівника тех.підтримки
Активний гравець
Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
779
Реакції
217
Бали
48
Оновлено:
Фото, за яке ви отримали блокування відповідно до 18 пункту правил серверу дійсно є у відкритому доступі на платформі TikTok.
Відповідно блокування було зняте

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі