Розглянуто Скарга на тех підтримку телеграм за оману

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
310
Реакції
351
Бали
68
1. Сервер у діскорді:03
2. Нікнейм теха:Владислав Бахтин,Лайт Ягамі,Тая Лайтова,Павло Духов ,Іра Блейс,Джоанна Романова
3. Особистий нікнейм (Discord):Wolody
4. Суть скарги:Вітаю,мене звати Ярослав.(нік Ярослав Хоффма)вже неоднократно подава доповідь на баг з віллою на 03 сервері,я є перший гравець який надав скаргу на баг.Перший раз мені відповіли що протягом 24 годин виправлять,наступного дня вже говорять декілька днів,саме сьогодні Джоанна Романова пише що буде виправлений баг в наступному оновленні,це є омана гравців,ніякої відповідальності не несуть за слова.Після слів що вілла злетить після оновлення,в чаті гри пише Адміністраці що вілла злітає.Я не розумію навіщо вводити в оману щоб наступні гравці впіймали віллу.Прошу зробити перезліт вілли,та надати покарання за оману.
5. Доказ: (скриншот/відео): Тиць додам додаткові скріни якщо потрібно
6. Дата походження:11.01.24-13.01.24

Останнє редагування:

Міша Головченко

Team Testing UKRAINE GTA
Головний тестер
Реєстрування
30 Гру 2022
Дописи
5,355
Реакції
1,500
Бали
253
Вітаю, в оману Вас ніхто не вводив, проблема справді вирішувалась довше чим було вказано в 1 тікеті, приносимо за це вибачення. Останній оператор який сказав Вам про вирішення проблеми в оновленні, з ним була проведена співбесіда, за не коректну інформацію. Вам буде нарахована компенсація в розмірі 200 доната. Дякуємо за розуміння

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі