Відмовлено Скарга на тех підтримку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Жов 2022
Дописи
49
Реакції
6
Бали
8
Доброго вечора
Писав у грі, в телефоні, у розділі : зв'язок з адміністрацією тричі , ніхто мені так і нічого не відповів (((
Проблема полягає в тому що мене посадили на 6 годин, я не знаю за що саме, ну у мене був розшук по статтях 1.1 (яка карається 30 хв арешту) та 1.4 (10 хв арешту) , а от чому мене посадили на 6 годин я не розумію і ніхто пояснити не хоче, на жаль
Дуже подобається гра , але після такого ставлення грати в неї бажання стає все менше і менше (і не тільки у мене одного)
Надіюсь адміни будуть виправлятись і не будуть ігнорувати гравців
А і ще писав два рази на рахунок скутера який купував і гроші забрало а скутера нема і ніхто мені також не відписав
У мене складається таке враження що адміністрації наче й не існує (((((
Нижче фото (2 години вже відсидів) (((

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 1
Реєстрування
2 Жов 2022
Дописи
49
Реакції
6
Бали
8
Ще проблема зі скутером, купляв двічі, обидва раза гроші знімало , а от транспорту я так і не до чекався. На рахунок цього питання також звертався в тех підтримку, і відповіді не дочекався на жаль ((((
А по третє мені дали мут у чаті на 360 хв за те що я написав у торговому: "++++" таке повідомлення, ну розумію що порушив правила торгового чату , але ж покарання за надто строге , як на мене тут можна було обійтися й 60-ти хв покаранням

Тоні Сопрано

Технічна підтримка Discord
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,528
Реакції
48
Бали
148
Доброго вечора, Шановний гравець, ви написали не в той розділ, це розділ для скарги на технічну підтримку, вони не як не відносяться до Вашого покарання
Скаргу на Адміністрацію або Гравця можна написати тут
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі