Розглянуто Скарга на тех підтримку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Сер 2022
Дописи
175
Реакції
123
Бали
46
Вік
24
Адреса
Дніпро
Нік в діскорді(з #1234): Marlboro <3#8625
Нік модератору: Не знаю, вся тех підтримка
Причина покарання: Диз інфа
Суть скарги: Мені видали Мут по всій групі Україна гта (дс) по причину «диз інфа» за те що я написала, що техпідтримка розсилає особисту інфу (фото) і роблять з цього меми, на що у мене є докази: людина, яка є у тех підтримці, мені надсилає мені повідомлення зі стікером, на якому моє фото відфотошоплене та використовується як мем (чи нормально брати чужі фотографії гравців без дозволу і над ними сміятись ?) Докази по посиланню.
Дата видачі покарання: 28.11.22
Готовий відповідати у разі обману: Так, але якщо виявиться що це не тех підтримка робить меми, а хтось з гравців, це не робить мене не правою, бо скинув мені саме тех, на кого мені ще скаржитись.
Докази:

Тоні Сопрано

Технічна підтримка Discord
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,528
Реакції
48
Бали
148
Доброго вечора Шановний гравець.
Наліпки про які йде мова були зроблені не технічною підтримкою а людиною яка знаходиться в ігровій сім*ї яка ніяк не відноситься до тех.підтримки.

Нажаль, хто робить ці стікери дізнатись не вдалось, та в принципі ролі не грає, що за людина. Вона не з тех підтримки.
Те, що ваше обличчя є на стікерах і ці стікери попали до тех підтримки - це дуже прискорбно, але Ми в даній ситуації не несем відповідальності за витік ваших фотографій.

Цитуючі Ваші слова *що техпідтримка розсилає особисту інфу (фото) і роблять з цього меми, на що у мене є докази* в нас є свій стікерпак, з локальним юмором тех підтримки. Це единий стікерпак тех підтримки.
За розсилання тех.підтримкою чужих стікерів ми не несем відповідальності.

За свій непрофесіоналізм Лука Картезо буде знят і занесен до чс тех підтримки - за грубе порушення при розмові з гравцем (тобто Вами)

Пункту статуту *Заборони тех підтримки* розділ N3.

Покарання видано вірно, Так як не тех підтримка робила дані наліпки. Тому рахується діз інформації з Вашої сторони.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі