Відмовлено Скарга на ім'я Керівника проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Лис 2025
Дописи
6
Реакції
6
Бали
3
1. Ваш нікнейм: Дмитро Громов
2. Нікнейм адміністратора:Ярослав Кокосін, Віктор Репецький
3. Суть скарги:
Добрий вечір, шановна адміністрація. Пишу вже скаргу на вас, шановні ГА та ГС зльоту. Як ми можемо побачити на відео, присутній факт порушення правила ту ту ту!!!, но ми бачимо, що даний адміністратор "Ярослав Кокосін", розглянув скаргу, не приділивши уваги на те що людина явно ціленаправлено по мені стріляла, але схоже адмін не хоче видавати покарання, бо склоняется на початок фрапсу... Добре, перейдемо далі. Факт порушення є, і мені казати що фрапс я почав за 8 секунд до порушення, я с цим не згоден, тому що я залишив скаргу на гравця який спеціально порушив правило та по мені почав стріляти. В мене відчуття того, що ви не хочете карати своїх друзів або не можете правильно видати покарання. Я прошу щоб ви перерозглянули скаргу, та видали покарання гравцю, також видали мені компенсацію за вашу недбалість, і за рішеням керівника проекту отримати по догані за неправленьний розгляд скарги!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):пупупу!!!
5. Дата порушення: 21.11.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Не маючи відношення до ситуації, не знаючи гравця на відео та неупереджено розглянувши вашу скаргу на гравця, скаргу на адміністратора та цю скаргу виношу вердикт: на відеофрагменті дійсно не видно повної ситуації, гравець міг бути спровокований, могла бути інша ІС причина.

Адміністратор діяв згідно правил. Мова не йде про фрапс 20 годин, але з якоїсь причини ви ввімкнули запис до того як їхали в бік гравця. Значить, була якась ситуація до цього моменту, яку ви не хочете продемонструвати.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі