Розглянуто Скарга на ім'я Олега Галицького. На рахунок халатності до посади від ГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Андерсон

Водитель по губам
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
226
Реакції
176
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Моана Рейнер
  2. Особистий нікнейм: Артем Андерсон, та деякі минулі адміністратори.
  3. Суть скарги: Вітаю шановне керівництво проєкту Ukraine GTA. Хочу до вас звернутися з проханням перерозглянути кандидатуру Моани на Головного Адміністратора. Хочу безпосередньо затвердити що вона не справляється з наданими їй обов'язками. Наведу зараз декілька прикладів, та чому я так говорю.
    1. Якщо зайти на форумний профіль Моани. можна побачити її Історію посад на 02 сервері . Повернемось до початку. Можна побачити що 12.03.2025р вона була призначена на посаду "Ігровий помічник". Дивитись далі по історії, через 3 місяці перебуванні на посаді, вона зайняла посаду "Заступника Головного Слідкуючого за Держ організаціями". пробувши не повний місяць на цій посаді, вона заптово сатє на ЗГА. Далі пробувши трішки більше місяця на ЗГА вона стала на ГА. Вам не здається що на цьому моменті ви поспішили з рішенням? Перейдемо далі. Візьмемо ці дві скарги.(клікабельно) Скарга №2 була написана 29 серпня цього року. на скарзі можна побачити що вона потребує як можна швидшого розгляду. Через 12 днів пройде рівно місяць як вона на розгляді.
    Можна зрозуміти що у неї немає часу на розгляд цих двох скарг, але можна побачити що у неї є час проводити кіно-вечори в діскорді. Далі візьмем до уваги скарги на адміністрацію. Якщо зайти туда, там грубо кажучи безлад. Вона бере всі впідряд скарги на розгляд, також тут є скарги які висять майже тиждень на розгляді. Але. Коли пішли дійсно скарги на неї за халатність на посаді ГА. Вона раптово перестала миттєво брати на розгляд. Доказ . Що я хочу цим донести.
    Я не намагаюсь її зливати. Я хочу донести Керівнику: Олегу Галицькому. або людям які мають переваги над Керівником. Ми просимо, щоб ви замінили ерівництво 02 серверу. Або вирішили ці проблеми на рахунок її халатності до посади. Дякую за увагу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
  5. Дата походження: Від моменту призначення

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!

Кожен адміністратор має можливість для кар'єрного зростання та руху на керівні посади, залежно від того як він себе рекомендує на посаді якій перебуває на той час, чи достатньо знань та, чи готовий взяти більшу відповідальність на себе.
Час приділяється кожній ситуації для її вирішення.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі