Розглянуто Скарга на ім'я Олега Галицького | Некомпетентність ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Річард Пейс

Куратор лідерів | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
467
Реакції
602
Бали
153
1. Нікнейм адміністратора: Старша адміністрація.
2. Особистий нікнейм: Річард Скоропадський
3. Суть скарги: Вітаю ще раз !!! Звертаюсь до вас за причиною того що мені шкода сервер, людина бігає по всім кому можна, внезалежності того що я вже звичайний гравець до мене досі звертаюсться люди за проблемами в держ, після того як надав рекомендацію, людина пішла до адміністрації, навіть ГА почала вирішувати проблему, і що ГА зробила, мало того що лідеру фракції не дали нормально виразити думку, більше того наїхали на лідера, замість того щоб відкрити логи подивитися хто звільнив, бо звільняв не лідер, і у цього заступника запитати чому звільнив, а вони дивилися логи але по іншій темі, виходить що на лідера наїхали, і не дали нормально конкретно щось сказати, у виході лідер винен бо йому не дали нічого сказати а ситуація не вирішена, чи може ГА вирішувати проблему 3 з половиною години і не вирішити її, відправити людину на форум, я знаю причину його зняття у скарзі розголошувати не маю бажання, вважаю що ГА проявила велику некомпетентність тим що не поговорили окремо із лідером вислухавши повністю його думку а також розтягувати вже не розгляд проблеми а конфлікт між працівником та лідером мало того що допустили конфлікт більше того 3.5 години дивитися на це все, хоч можна вирішити ситуацію за 3 хвилини, маячня.
Також повернемося до ситуації із Хомсом для якої я вас викликав у войс тому що адміністрація не розуміється на законодавстві так як у житті так і в грі, після того як довів свою правоту через консультації з адвокатами із реального життя, ви попросили вирішити проблему, але що було далі, ГА викликала Лідера, мене, слідкуючу, почали вирішувати ситуацію із порушенням працівника та його звільнянням, також про його призначення із доганою, виходе так що ми сиділи 2 години що можна було вирішити бистріше, лідеру дали 2 догани ЗА ІНШОЮ ПРИЧИНОЮ за словами лідера, слідкуюча вийшла чиста із води, а Хомс залишився при посаді, після того як він обізвав клоунами ГС\ЗГС та знявся раніше терміну йому дали ЗЧС за образу адміністрації та термін, але оскаржили, подивіться перший ЗЧС який є в таблиці на Хомса і після цього всього ніяких дій, просто прикриття того що все добре... Дуже розчаровує те що гравці звертаються із проблемами не до ГА тому що вона не здатна вирішити проблему, ГС\ЗГС не набралися великого досвіду щоб самі приймати рішення тому ідуть до ГА, дуже неприємно що така ситуація на сервері.

Прошу прийняти міри, у разі ігнорування або вирішення ситуції шляхом глупих відмазок ст.адмінстрації чиїх слова не вартують нічого, люди самі оберуть що їм потрібно ви розумієте про що я говорю. [Розляд приймається тільки від Керівника]
p.s У нас є більше проблем на сервері в яких винна адміністрація, заходьте до нас обговоримо моменти якщо маєте на то бажання.
Скарга частина 6

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Описав.
5. Дата походження: 16.09.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі