Розглянуто Скарга на ім'я Олега Галицького | Неповага до мене як до лідера ВРУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Річард Пейс

ГС Держ | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
467
Реакції
604
Бали
153
1. Нікнейм адміністратора: Старша адміністрація.
2. Особистий нікнейм: Річард Скоропадський
3. Суть скарги: Вітаю ще раз! Суть в тому що із сторони адміністрації був інцидент який дуже пригнічив мене як лідера ВРУ, я витратив часу на податкову більше ніж пост Президента, від почат 26.02.2025 до сьогоднішнього дня, і скажіть чи можна такий труд вбити? Відповім ТАК, яким чином - Я вирів зробити сайт який буде допомогати людям із пошуком бізнесу, акаунтами, зверненнями, можете переглянути тут як він мав виглядати [Фото] великий маштаб як для МТА проекту але в той час коли я цим займався по трохи душили хлопців які були на податковій, по ітогу ГС який регулювався думкою ГА, на виході із ситуації ГС задавив податкову і сказав зупинити її, - економіка що не було не на якому сервері, коли сервер зробив свою економіку, нічого не працює, вбили весь труд, мене у відомість не ставили для того щоб навести аргументи існування податквої, але коли поповнення казни немає але премії на фракції по 200кк всі хочуть, де ще так платять скажіть? Для деталей ситуації можу розповісти в войсі, контакти мої маєте.

Прошу прийняти міри, у разі ігнорування або вирішення ситуції шляхом глупих відмазок ст.адмінстрації чиїх слова не вартують нічого, люди самі оберуть що їм потрібно ви розумієте про що я говорю. [Розляд приймається тільки від Керівника]
p.s У нас є більше проблем на сервері в яких винна адміністрація, заходьте до нас обговоримо моменти якщо маєте на то бажання.
Скарга частина 4

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Описав вище
5. Дата походження: 16.09.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі