Розглянуто Скарга на ім'я Олега Галицького | Неповажне ставлення до фрацій із сторони адміністрації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Річард Пейс

ГС Держ | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
468
Реакції
605
Бали
153
1. Нікнейм адміністратора: Старша адміністрація.
2. Особистий нікнейм: Річард Скоропадський
3. Суть скарги: Вітаю, суть у тому що при зміні фракційної інформації не ставлять у відмство лідерів а також зафіксовано порушення із боку адміністрації у вигляді втручання в RP процес.
Поясню, ситуація перша лідер ДКВС на той момент Кирило Романюк заходить на систему підвищення фракції і помічає зміну за ініціативою ГА але лідера у відомість не поставили, при своєму неподобанню в чаті лідерів Кирило підмітив цей інцидент що його не поставили у відомість тим самим проявили неповагу до лідера і витерли ноги об його систему, він не бажав змін. [Фото реагування ГА на ситуацію в доказах під номером 1 ( хочу підмітити що переписка зупиняється на тому моменті який зазначений, ГА не може надати відповідь що говорить про її відсутність лідерських якостей включаючи комунікацію та відповідання за свої дії.) ]
Також хочу зазначити зміни в адвокатурі, у зв'язку із моїм відстороненням адвокатура призупиняє свої фунції включаючи набір тощо, але хтось дивним чином вирішив змінити керівний склад адвокатури та приписати людей на посади адвокатури які немають відношення до адвокатури, прем'єр міністр який не може надати відповідь на банальні запитання по адвокатурі, також заст.міністра внутрішніх справ, на вашу думку чи немає впливу на НПУ при процесуальних діях коли захищяє права людини їх керівник, також хочу зазначити що людина не є кваліфікованою для цих посад, на моїй практиці було 2 співбесіди, 2 із них провалені, Олександр Меджик, міністр МВС на адвокаті як так вийшло, теж суперечить посада з адвокатурою, Микола Репецький, Олександр Шаповалюк - Прокурори, тобто приїжає адвокат і висуває не рекомендацію а одразу як прокурор каже відпустити, скажіть для чого я робив злагоджену систему яка працює і працювала з дуже файними адвокатами, наведу приклад подивіться які лекції писалися при мені і звіти адвокатів - [Малось із того що було] - А зараз приїджає вибачте за слова бидло ( говорю тому-що був пристуній при їх процесуальних діях, і не можуть надати не підстави, не нормально захистити права людей, і де звіти, де все що будувалося 5 місяців як нормальна система, це неповага до мене, також втручання в рп процес, з наведених аргументів також це халатне ставлення до посади того хто це змінював, також перевищення повноважень так як це рп розділ і адмінстрація не має втручатися в щось, я ж на президенті не змінював розділ виділення коштів із казни хоч це і мій розділ, тому що це не моя компетентність. ( Доказ зміни ААУ прикріпив в доказі номер 2 )

Прошу прийняти міри, у разі ігнорування або вирішення ситуції шляхом глупих відмазок ст.адмінстрації чиїх слова не вартують нічого, люди самі оберуть що їм потрібно ви розумієте про що я говорю. [Розляд приймається тільки від Керівника]
p.s У нас є більше проблем на сервері в яких винна адміністрація, заходьте до нас обговоримо моменти якщо маєте на то бажання.
Скарга частина 1.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
5. Дата походження: 16.09.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі