Розглянуто Скарга на ім'я Олега Галицького | Непривельні поради / некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Річард Пейс

ГС Держ | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
468
Реакції
605
Бали
153
1. Нікнейм адміністратора: Старша адміністрація.
2. Особистий нікнейм: Річард Скоропадський
3. Суть скарги: Вітаю, коли я був на ІП і на зборах піднялась тема за видання покарання лідерам, ГА повідомла що лідери отримують за порушення правил різного вигляду так само і держ - деморган, але давайте дивитися на правила держ для чого зазначена стаття порушення правил серверу, відповім для того щоб лідер отримував покарання у вигляді догани \ попередження за скоєні дії, деморган пригнічує лідера та псує його репутацію що не дуже доречно із станов в державних організціях, прошу відреагувати, поверніть порядок.

Прошу прийняти міри, у разі ігнорування або вирішення ситуції шляхом глупих відмазок ст.адмінстрації чиїх слова не вартують нічого, люди самі оберуть що їм потрібно ви розумієте про що я говорю. [Розляд приймається тільки від Керівника]
p.s У нас є більше проблем на сервері в яких винна адміністрація, заходьте до нас обговоримо моменти якщо маєте на то бажання.
Скарга частина 10

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Перегляньте скарги на лідерів буде все зрозуміло
5. Дата походження: 17.09.2025

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Ситуація вирішена в голосовому зв'язку.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі