Розглянуто Скарга на ім'я Олега Галицького | Халатне ставлення до своїх обов'язків від ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Річард Пейс

ГС Держ | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
467
Реакції
605
Бали
153
1. Нікнейм адміністратора: Старша адміністрація.
2. Особистий нікнейм: Річард Скоропадський
3. Суть скарги: Вітаю ще раз) Ситуація в тому що в реєстрі документообігу від мене з'явилась нова система а саме після того як заноситься документ в гугл форму воно потрапляє в телеграм канал через бота - секретні документи в один тг публічні в другий, все наче добре але коли я уходив я попросив передати групи так форми з кодом, форми ГА попросила передати Паші а потім передати їй документообіг, мене ігнорують на цю тему із момент мого зняття, і ГА не хвилює що всі документи знаходяться у мене в тому числі під грифом таємно які я можу використовувати у власних цілях так як я звичайний гравець, або у іншому випадку нікого не хвилює що у мене може пропасти бажання грати і я видалю усі проекти і документообіг не буде працювати, а хто буде відновлювати просто повернуть закритий документообіг і буде стара історія ніякого розвитку проекту, та сама історія із сайтами.

Прошу прийняти міри, у разі ігнорування або вирішення ситуції шляхом глупих відмазок ст.адмінстрації чиїх слова не вартують нічого, люди самі оберуть що їм потрібно ви розумієте про що я говорю. [Розляд приймається тільки від Керівника]
p.s У нас є більше проблем на сервері в яких винна адміністрація, заходьте до нас обговоримо моменти якщо маєте на то бажання.
Скарга частина 7

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): описав.
5. Дата походження: 17.09.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі