Розглянуто Скарга на ім'я Олега Галицького | Халатність до своїх обов'язків

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Річард Пейс

ГС Держ | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
467
Реакції
605
Бали
153
1. Нікнейм адміністратора: Старша адміністрація.
2. Особистий нікнейм: Річард Скоропадський
3. Суть скарги: Добрий ранок! Звертаюсь до вас за причиною дуже неприємної ситуації діло у тому що ще тижня півтора тому була ситуація що до мене дійшли чутки що на обзвонах обирають кандидата методом крутіння рандомайзера, я був в шоці із цього, потім у деталях слідкуючі + до того не слухали обзвон і на заступника проводив обзвон заступник, я виразив своє неподабання ГС-держ але слідкуючі сказали немає фрапсу все брехня, немає фрапсу немає проблем але ситуація залишається і подібних не хочеться, у майбутньому слідкуючих це нічого не навчило і обзвони так проводились і є закинуті обзвони у таблиці, від ГС я не побачив зворотнього тому я пішов до ГА поговорити щоб хоч якось зарухати тематику, почув що підем пізніше, нагадуючи про нашу розмову та називаючи тему розмови цей момент розмови не настав, це прям на стільки все одно на те що відбувається на сервері? А якщоб я будучи на президенті зробив закон про те що мені мають давати по 100кк на неділю га теж сиділа би мовчала і не хотіла це вирішувати?
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): описав докази у вас є

Прошу прийняти міри, у разі ігнорування або вирішення ситуції шляхом глупих відмазок ст.адмінстрації чиїх слова не вартують нічого, люди самі оберуть що їм потрібно ви розумієте про що я говорю. [Розляд приймається тільки від Керівника]
p.s У нас є більше проблем на сервері в яких винна адміністрація, заходьте до нас обговоримо моменти якщо маєте на то бажання.
Скарга частина 8

5. Дата походження: 17.09.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі