Відмовлено Скарга на L-ЗСУ Максима Алмазова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Тюнік

Ветеран
Реєстрування
2 Лип 2024
Дописи
13
Реакції
35
Бали
16
Добрий вечір

Шановна адміністрація ;

Я хотів би розповісти вам про нинішнього лідера Збройних Сил України, а саме про Максима Алмазова.

Максим Алмазов не збільшує ефіктивність Збройних Сил України, не стежить за людьми у фракції та недбало до неї ставитися. Наприклад форум досі не перероблений новим лідером ЗСУ, хоча на це давалося 48 годин, вже 4 дні лідер ЗСУ не в мережі і не виявляє активність, що змушує багатьох йти з фракції через те, що немає активності та нормального складу, який буде дивитися , навчати бійців ЗСУ тощо. Також лідер Збройних Сил України Максим Алмазов не виконує нормативу, що повинен робити кожен. Якщо лідер дуже хворий, то його немає сенсу ставити на лідерство, адже він чудово повинен розуміти, що у фракції багато людей, і він зобов'язаний за ними стежити, навчати тощо як чинний генерал ЗСУ.

Також було звільнено 2 особи, а саме Ілля Тюник та Володя Шуфляда, причини абсолютно немає. У дискорді до мого бана на сервері ЗСУ я бачив, що нібито ми звільнені через "Неадекватність у Фракції". Наскільки я знаю Володя Шуфляда ніколи нічого не порушував, тож мені дуже цікаво, за що ми були звільнені? За те, що ми говорили правду про лідера? ЗСУ покинули тільки ті хто знають Максима Алмазова, одну фракцію він уже вбив, і той же результат долі чекає на ЗСУ якщо нічого не зміниться.

Сьогодні вранці, коли був код 5, дивом з'явився другий генерал ЗСУ "Артем Українець", який і звільнив мене. У строю я намагався всім розплющити очі, що ЗСУ буде розвалено через те, що новий лідер не компетентний, я намагався довести, що не треба боятися скаржитися комусь на лідерів або боятися щось сказати, гравці не зобов'язані терпіти такого ставлення до себе. Також я отримав мут на 60 хвилин через "скаргу", але жодних скарг не було виявлено на мене на форумі, на що Артем Українець відповів: "Через те, що ображав лідера фракції". Так я ображав лідера фракції Максима Алмазова тому що той не компетентний лідер і нічого не робить для фракції, а тільки тягне її вниз. Я був звільнений через: "Втрата довіри", хоча жодної втрати довіри не було, тільки те, що ми розповіли правду про лідера ЗСУ.

Я хочу, щоб чинний лідер Збройних Сил України був знятий з посади за недотримання обов'язків лідера фракції. Скарга на Артем Українець вже є не лише від мене, але знову ж таки адміністрація заплющує очі на гравців! Це ненормально на мою думку, я вимагаю, щоб Артема було покарано справедливо за видачу покарань без причини, а Максима Алмазова знято за недотримання обов'язків лідера фракції.

З повагою Ілля Тюнік.

Максим Алмазов

Полковник ДКВС | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
745
Реакції
935
Бали
153
Вітаю, надаю докази ваших порушень:
Screenshot_20240711-120848.png

Screenshot_20240711-120755.png

Screenshot_20240711-120620.png

Це ще не все, думаю немає сенсу надавати щось далі.

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,520
Реакції
641
Бали
253
Вітаю, не по формі! Ось форма:
Нікнейм лідера/заступника:
Особистий нікнейм:
Суть скарги:
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження:

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі