Розглянуто Скарга не розглянута а просто закрита

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій0789

Шановний гравець
Реєстрування
14 Бер 2024
Дописи
38
Реакції
35
Бали
21
1. Ваш нікнейм: 66740
2. Нікнейм адміністратора: Вікторія Кизима

3. Суть скарги: Вітаю шановний пане ГА, я подав на форум скаргу, яку розглянула пані ЗГА та не зрозумів результату розгляду моєї скарги.
Це виглядає просто як закрита скарга, без перевірки логів й взагалі бажання розібратися в цій ситуації.
По перше коли я потрапив до вязниці при вході в гру то викликав адміністратора в репорт, але адміністратор відповів, що нічим мені допомогти не може, покарання прийдеться відбувати й подавати скаргу на форум.
От я подав скаргу а там пишуть:
Вітаю
Наступного разу зверніться до адміністрація у /report
Розглянуто
Це що замкнуте коло? Чи просто не бажання відкривати та перевіряти логи? Як я бачу минулі ГА та ЗГА перевіряли скарги де порушника можна було побачити лише перевіривши логи та видавали покарання, для прикладу ця скарга Перевіряв ГА Віктор Миколайович.
Тому прошу ще раз розглянути мою скаргу та видати покарання, а рекомендації звернутися в репорт є недоречними, раз адміни які прилітають на репорт кажуть що вони нічого зробити не можуть.
Якщо все ж таки мою скаргу розглянули більш детальніше, але не розписали це у відповіді на скаргу, то прошу ознайомити мене з результами перевірки.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Розглянута скарга
5. Дата порушення: 24.02.26

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,640
Реакції
1,085
Бали
253
Вітаю
З адміністрацією буде проведена бесіда
Наразі ви не перебуваєте на острові

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі