Розглянуто Скарга ображає рідних

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хафа

Новий гравець
Реєстрування
8 Лют 2026
Дописи
14
Реакції
2
Бали
11
1. Хафа Черний
2. Магушка Молдован id65444
3. 26.02.2026-02.03.2026
4. все началось з того що ми з другом поїхали на роботу петрушку собирати цей Молдован там був і ми стали собі собирати він підбіг і сказав що немає місць, я йому відповів що для всіх хватить він затронув моїх рідних, у мене не був вкл фрапс а коли вкл він вже не ображав, я йому сказав що як ти вийдеш я тебе застрелю він три рази виходив і я його вбивав, потім він визвав Адміністрацію і мене кинули в деморган я потім ще перепитував чого я там ну мені пояснили за ДМ, стало тихо а дальше я його почав бачить на ТК Далекобійниках, я зробив так визвав Адміна і при ньому говорив як він ображає людей і задіває рідних йому стало смішно, я сказав що буду ламати його товар щоб Адміни знали за що я зним так, я йому розтрощів 1 товар і мене в деморган, я все поняв почав снімати фрапс щоб витягнуть з нього ці образи але він просто мене перекривляє і стібається в голосовом чаті. хочу йому покарання за обзивання рідних 30 днів бана за правилами рп!
5. відео доказ прикріплений

Владислав Матвієнко

💎💎💎
Активний гравець
Реєстрування
26 Сер 2023
Дописи
733
Реакції
150
Бали
103
Вітаю!

Гравець 65444 отримує покарання:

5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 140 хвилин

5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 30 хвилин

Гравець 65173 отримує покарання:

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 10 хвилин

5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 30 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі