Відмовлено Скарга (требования)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дамір Бондаренко

Кошовий отаман
Реєстрування
4 Тра 2025
Дописи
116
Реакції
54
Бали
33
1. Discord сервер(-и): все
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: у миня 3 акаунта Дамір Бондаренко , Дамир Шивченко или Дамір Шивченко а 3 не помню
4. Суть звернення: Я щитаю що це не чесно за якусь еб..... рекламу своего сервера банить на 40 дней ну уже 40 дней сижу в бане я думаю що це дуже з вашого боку не чесно хочу зоб цю скаргу проверили только керівник більше не хто по вашим правилам за рекламу 2 років двють чи що?????? чи це для мене так приємно зробили требую ШТОБ ЗНЯЛИ БЛОКУВАННЯ я вже замучався якщо чесно задовбує сподіваюсь на ваше зрозуміння!
5. Докази (скріншоти/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Бот-забагался-не-разбанивает-01.350827/#post-1407693
6. Дата видачі покарання 12.12.25 або раніше
7. додатково - Требую розблокувати!

Олександр Навроцький

merci beaucoup
Тех. Підтримка
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
1,120
Реакції
773
Бали
253
Вітаю!

Підстав для передачі скарги на розгляд керівництву не вбачаю. Покарання було видано коректно відповідно до чинних правил discord серверу.

Окремо наголошую, що під час строку блокування вами здійснювався обхід покарання через інші акаунти, за що було нараховано додаткові санкції.

З огляду на зміст вашого звернення не прослідковується факт виправлення чи розуміння допущеного порушення. Натомість містяться виключно вимоги щодо зняття блокування без обґрунтування та без відповідного тону до технічної підтримки.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі