Розглянуто Скарга тільки ЗГА або Керівника проєкта.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Стів Сімонс

Sigma 04 Північна Україна
Реєстрування
20 Січ 2023
Дописи
67
Реакції
71
Бали
63
  1. Нікнейм адміністратора: Стас Чортенко.

2. Особистий нікнейм: Стів Сімонс.

3. Суть скарги: Підозра на використання ГМ у судна ніч . А саме Стас Чортенко використовуючи ГМ прошу надати та запросити відео докази та перевірити на використання забороненої функції та команди ГМ для адміністрації у судну ніч .
    Та бачити справедливе покарання, а не як завжди робить ГА провести бесіду і людині не буде жодного покарання.
    Звернення для Сергія Коваленка прошу детальніше розглянути скаргу та видати справедливе наказання для адміністрації.
    Тому що як я зрозумів зі слів людей цей адміністратор саме Стас Чортенко вже не вперше був під такою підозрою і саме у судну ніч.
    Я також був у складі адміністрації і не коли не використовував команду Гм у судну ніч. Оскільки це грубе порушення для адміністрації в судну ніч, а не право отримувати перевагу перед іншими гравцями. Так само маю відео докази, що він використав команду не один раз на судну ніч.
    Чуть не забув врахувати стрільбу за руля це як можливо навіть для адміністрації?

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

5. Дата походження: 29.12.2024 година 02:52 ночі

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Було перевірено по логам та встановлено :

Адміністратор не використовував gm у період з 01:00 до 06:30

Перед перестрілкою з вами адміністратор мав повне здоров'я (150 хп) + повну броню (100 одиниць) + знаходився під дією петрушки у момент стрілянини.

Порушень зі сторони адміністратора немає, дякую за звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі