Зачинено Скарга тільки для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Вентеровичч

Поважний гравець
Реєстрування
31 Лип 2024
Дописи
51
Реакції
56
Бали
23
Вік
27
  1. Нікнейм адміністратора:Ілля Репецький
  2. Особистий нікнейм:Іван Квінтов
  3. Суть скарги: Вітаю шановний керівник проєкту суть я захотів встати на посаду Полковника ДСНС як мені сказав ГС Держ що в мене немає довіри саме від нього я покликав данного адміністратора в войс і почав у нього питати чого у мене не довіра пан Ілля відповідає не вдалий срок на посадах Заступника лідера хотя я на посаді Мерії Дніпра відстояв 2 неділі і по правилам мені не довжні були видавати покарання да я розумію що коли я встав на посаду Полковника НПУ Київа знявся через 7 днів примітка я знявся по поважній причині а також після цього коли було видано покарання видано по правилам після цього минуло 2 місяця я подав на посаду Полковника ДСНС і мені схвалили цю заявку да я не пройшов обзвон но все одно потім через ще пару місяців я прийшов знову до ДСНС і домовився з лідером щоб мене поставили на замку ДСНС мені каже лідер що у ГС Держ Іллі Репецького немає довірию. Вот і все моє прохання розгляньте цю скаргу і прошу оскаржити не довіру.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
  5. Дата походження:23.10.2025

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,025
Реакції
721
Бали
253
Вітаю.
Переглянувши Вашу історію на посадах Заступника Лідер організацій, я побачив погані відгуки від минулих ГС/ЗГС Держ, через це, було рішення о недовірі від Старшої Адміністрації.
Наразі, надаємо Вам останній шанс проявити себе на посадах Заступника Лідера, Ви можете податись на дану посаду, пройти повноцінну співбесіду та за результатами Ваших відповідей буде прийнято рішення про призначення Вас на дану посаду, або відмови через недостатніх знань.
Проявіть себе з гарної сторони та Ви доб'єтесь результатів.

Максим Вентеровичч

Поважний гравець
Реєстрування
31 Лип 2024
Дописи
51
Реакції
56
Бали
23
Вік
27
Вітаю.
Переглянувши Вашу історію на посадах Заступника Лідер організацій, я побачив погані відгуки від минулих ГС/ЗГС Держ, через це, було рішення о недовірі від Старшої Адміністрації.
Наразі, надаємо Вам останній шанс проявити себе на посадах Заступника Лідера, Ви можете податись на дану посаду, пройти повноцінну співбесіду та за результатами Ваших відповідей буде прийнято рішення про призначення Вас на дану посаду, або відмови через недостатніх знань.
Проявіть себе з гарної сторони та Ви доб'єтесь результатів.
Вітаю Пане ГС Держ дякую за відповідь я вас не підвіду дякую за відповідь прошу закрити скаргу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі