Розглянуто Скарга тільки для Олега Галицького!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Лют 2025
Дописи
69
Реакції
26
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Тімочка Бумер [91316]
2. Нікнейм адміністратора: Ігр.Помічник [Адам Міцкевич]
3. Суть скарги: -
Доброго дня, шановний Олег Галицький!

Хочу подати скаргу на ігрового помічника Адама Міцкевича, оскільки його поведінка, на мою думку, є неприпустимою для людини, яка займає адміністративну посаду. Працівники адміністрації повинні допомагати гравцям, стежити за дотриманням правил, вирішувати конфліктні ситуації та залишатися нейтральними, незалежно від своїх особистих поглядів чи ставлення до окремих гравців або кланів. Проте в моєму випадку все було навпаки.

Без будь-якої причини Адам Міцкевич почав негативно висловлюватися про клани, дозволяв собі образливі та принизливі слова, чим провокував конфлікт. Жодних підстав для таких висловлювань не було. Його повідомлення виглядали як особиста неприязнь до певних кланів, а не як спілкування представника адміністрації з гравцями. Вважаю, що така поведінка є непрофесійною та порушує принципи неупередженості.

Через його слова почалася напружена атмосфера в чаті. Гравці почали сперечатися між собою, відповідати на образи та захищати свої клани. Замість того щоб заспокоїти ситуацію або припинити конфлікт, ігровий помічник своїми висловлюваннями лише погіршував її. Людина, яка має адміністративні права, повинна навпаки припиняти подібні ситуації, а не бути їхнім ініціатором.

Я вважаю, що подібна поведінка негативно впливає на репутацію адміністрації проєкту. Коли гравці бачать, що представник адміністрації дозволяє собі образи, вони починають втрачати довіру до всього адміністративного складу. Це створює враження, що правила можуть застосовуватися вибірково, а особисте ставлення стоїть вище за справедливість.

Також хочу зазначити, що адміністратор або ігровий помічник повинен бути прикладом культурного спілкування. Якщо звичайний гравець почне ображати інших, він може отримати покарання. Тому незрозуміло, чому представник адміністрації дозволяє собі подібну поведінку. Усі повинні бути рівними перед правилами, незалежно від посади.

Прошу адміністрацію уважно перевірити цю ситуацію, переглянути всі можливі докази, історію чату або інші матеріали, які можуть підтвердити мої слова. Якщо факт порушення підтвердиться, прошу застосувати до Адама Міцкевича відповідне покарання згідно з правилами проєкту, щоб у майбутньому подібні ситуації не повторювалися.

Я подаю цю скаргу не для створення конфлікту, а для того, щоб адміністрація звернула увагу на поведінку своїх працівників. Вважаю, що кожен представник адміністрації повинен поводитися ввічливо, неупереджено та з повагою до всіх гравців без винятку.

Сподіваюся на чесний, об'єктивний та справедливий розгляд цієї скарги. Дякую за приділений час.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик
5. Дата порушення: 15.07.2026

«Життя — це те, що відбувається з тобою, поки ти будуєш інші плани.»

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі