Зачинено Скарга х2 на Кархартика и почему же его розбанили? Для ГА.ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
242
Реакції
179
Бали
48
ну так і до цього було 15днів а наступний день випустили,але ще до цього його Віктор Миколайович попереджав що наступний раз без оскарження бан буде .

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
242
Реакції
179
Бали
48
Я подивлюся ще на це і потом як я і казав до Керівників писатимемо , чому так получається ,і чого він адмінів визиває як друзів своїх (з його слів ради прикола),а особо де вправилах написанно що можна в рп процес вмішуватися або тп без причини(тобиш человек визвал просто так ето как би нельзя делать игроку)

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
242
Реакції
179
Бали
48
по поводу виртов - некто не может доказать етого хоть и знает,патамучто в дискордах с твинков он говорил+ он мог и крашер кинут и снести диск ,как Акиро Бруски его друг мне снес*(Так что я думаю скоро все станет на свои места, будет праздник и на ваших улицах.А он пусть потом улибаетца и говорит дальше что ему нечего не будет,что его випустят,и он знает даже когда.Если образуетца что за розбан чтото пакупали незаконно или чтото другое я думаю там више без нас знают и розберутца с етим )СЛАВА ЗСУ СЛАВА УКРАЇНІ!

dzxs7777#flow

Ровный.
Реєстрування
18 Лис 2023
Дописи
27
Реакції
21
Бали
6
Притом у него на 100000 айдишнике 400+ лямов

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
242
Реакції
179
Бали
48
Адно удивительно - адни написали чтото плохое за админов в дисе и банн,а другой угрози кидает вражеские стяги + оскарбленний куча и ето норма где справедливость.Вобще вапрос они что не отбивают дупля когда лезут к людям старше себя,и некто не научил розговор фильтровать??Или ето болезнь какаето довести людей подставить ходить издеватца с них??

dzxs7777#flow

Ровный.
Реєстрування
18 Лис 2023
Дописи
27
Реакції
21
Бали
6
Он постоянно нарушает его банят и потом снимают бан класная администрация притом дефала

Останнє редагування:

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
242
Реакції
179
Бали
48
Не ну он тогда первие 100кк я знаю нечесно получил как он с игроков доверчевих,а дальше перекуп на ЦР .Или другое чтото*

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
242
Реакції
179
Бали
48
Лука Архангел говориш?А он у нас 5уровня вроде ж админ или нєт?Вродь нормальний мужик ,хз хз

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
242
Реакції
179
Бали
48
И они для всех ОДИНАКОВИ ,а пачему тут так получаетца , думаю чтьото нечисто...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі