Розглянуто Скарга щодо відсутності обґрунтування причин продовження строків розгляду звернення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ivan Martinez

Новий гравець
Реєстрування
19 Лип 2022
Дописи
9
Реакції
4
Бали
6
Нікнейм адміністратора: Система/Моана Рейнер
Особистий нікнейм: Іван Луганський

Суть скарги:
24.09.2025 о 18:09 я подав скаргу з приводу бану, який видав античіт у зв’язку з технічними проблемами (часті вильоти з гри через нестабільне підключення).

Згідно з офіційними правилами, скарги розглядаються протягом 24 годин з моменту їх подачі. Дійсно, у правилах передбачено виняток: якщо ситуація є незрозумілою та потребує додаткового часу чи доказів, строк розгляду може бути збільшений.

Однак у моєму випадку дане виключення не може бути застосоване, тому що:
  1. Мені не було повідомлено, що ситуація є незрозумілою.
  2. Від мене не було запрошено жодних додаткових доказів.
  3. Натомість було надано лише формальну відповідь «Очікуйте…», а тему закрито («ЗАЧИНЕНО»).
Таким чином, моя скарга перебувала без відповіді понад три доби без належного обґрунтування, що є порушенням правил і фактично ігноруванням мого звернення.

У результаті я зазнав конкретних втрат:
  • Втрачений ігровий час. Протягом більш ніж трьох днів я не мав можливості грати, заробляти ігрові гроші, ресурси та розвивати персонажа. Це є прямим зменшенням моїх можливостей у грі.
  • Пропущений промокод. За час очікування я втратив можливість активувати промокод, доступний для гравців у цей період. Це також завдало мені збитків як учаснику проєкту.
Враховуючи наведені обставини, я вважаю, що мої права як гравця були порушені, а офіційні правила розгляду скарг – проігноровані.

Прошу:

1. Надати офіційне пояснення щодо перевищення терміну розгляду моєї скарги без обґрунтованої причини.
  2. Провести повторний розгляд моєї первинної скарги по суті (бан античітом через технічні проблеми зі з’єднанням).
  3. Компенсувати мені втрати, завдані невчасним розглядом скарги, у вигляді ігрової валюти, ресурсів чи іншої адекватної винагороди, а також відновити можливість використати пропущений промокод (або компенсувати у вигляді ігрової валюти, ресурсів чи іншої адекватної винагороди).

Докази:
– Скріншот першої скарги, яка залишалася без відповіді понад 3 доби.
– Скріншот другої скарги (про ігнорування), яка була закрита без розгляду по суті («Очікуйте…» / «ЗАЧИНЕНО»).

Дата походження: 27.09.2025
1758987670661.png
1758987687463.png

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Відповідь була нада -
тут (клікабельно).
Щодо терміну розгляду скарги, ваша ситуація вимагала додаткового часу для перевірки можливих / неможливих дій та необхідних доказів для вирішення вашої проблеми.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі