Ivan Martinez
Новий гравець
- Реєстрування
- 19 Лип 2022
- Дописи
- 9
- Реакції
- 4
- Бали
- 6
Нікнейм адміністратора: Система/Моана Рейнер
Особистий нікнейм: Іван Луганський
Суть скарги:
24.09.2025 о 18:09 я подав скаргу з приводу бану, який видав античіт у зв’язку з технічними проблемами (часті вильоти з гри через нестабільне підключення).
Згідно з офіційними правилами, скарги розглядаються протягом 24 годин з моменту їх подачі. Дійсно, у правилах передбачено виняток: якщо ситуація є незрозумілою та потребує додаткового часу чи доказів, строк розгляду може бути збільшений.
Однак у моєму випадку дане виключення не може бути застосоване, тому що:
У результаті я зазнав конкретних втрат:
Прошу:
Докази:
– Скріншот першої скарги, яка залишалася без відповіді понад 3 доби.
– Скріншот другої скарги (про ігнорування), яка була закрита без розгляду по суті («Очікуйте…» / «ЗАЧИНЕНО»).
Дата походження: 27.09.2025
Особистий нікнейм: Іван Луганський
Суть скарги:
24.09.2025 о 18:09 я подав скаргу з приводу бану, який видав античіт у зв’язку з технічними проблемами (часті вильоти з гри через нестабільне підключення).
Згідно з офіційними правилами, скарги розглядаються протягом 24 годин з моменту їх подачі. Дійсно, у правилах передбачено виняток: якщо ситуація є незрозумілою та потребує додаткового часу чи доказів, строк розгляду може бути збільшений.
Однак у моєму випадку дане виключення не може бути застосоване, тому що:
- Мені не було повідомлено, що ситуація є незрозумілою.
- Від мене не було запрошено жодних додаткових доказів.
- Натомість було надано лише формальну відповідь «Очікуйте…», а тему закрито («ЗАЧИНЕНО»).
У результаті я зазнав конкретних втрат:
- Втрачений ігровий час. Протягом більш ніж трьох днів я не мав можливості грати, заробляти ігрові гроші, ресурси та розвивати персонажа. Це є прямим зменшенням моїх можливостей у грі.
- Пропущений промокод. За час очікування я втратив можливість активувати промокод, доступний для гравців у цей період. Це також завдало мені збитків як учаснику проєкту.
Прошу:
- Надати офіційне пояснення щодо перевищення терміну розгляду моєї скарги без обґрунтованої причини.
- Провести повторний розгляд моєї первинної скарги по суті (бан античітом через технічні проблеми зі з’єднанням).
- Компенсувати мені втрати, завдані невчасним розглядом скарги, у вигляді ігрової валюти, ресурсів чи іншої адекватної винагороди, а також відновити можливість використати пропущений промокод (або компенсувати у вигляді ігрової валюти, ресурсів чи іншої адекватної винагороди).
Докази:
– Скріншот першої скарги, яка залишалася без відповіді понад 3 доби.
– Скріншот другої скарги (про ігнорування), яка була закрита без розгляду по суті («Очікуйте…» / «ЗАЧИНЕНО»).
Дата походження: 27.09.2025