Розглянуто Скарга щодо обмеження прав гравців у новому батлпасі (оновлення 3.0)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Бер 2025
Дописи
65
Реакції
11
Бали
53
Вік
19
Кому: Адміністрації проєкту GTA Україна

Від: [Кілліан Мерфі / 18141]

Шановна адміністраціє!

Я є активним гравцем проєкту GTA Україна та підтримую його розвиток, зокрема шляхом фінансових донатів. Протягом останнього сезону батлпасу (оновлення 3.0) я задонатив кошти та щодня виконував завдання з метою отримання призових нагород, зокрема автомобіля.

Проте після отримання автомобіля з батлпасу я зіштовхнувся з тим, що новими правилами було заборонено його продаж до завершення сезону батлпасу. У попередніх сезонах таке обмеження не діяло.

Я вважаю, що подібна заборона:

Порушує моє право на вільне розпорядження власністю. Відповідно до ст. 41 Конституції України, «кожен має право володіти, користуватися і розпоряджатися своєю власністю».

Є фактичним зміною правил після здійснення мною оплати, оскільки я донатив з очікуванням, що зможу вільно користуватися та реалізовувати отриману нагороду, як це було раніше.

Знижує довіру гравців до проєкту та може трактуватися як обмеження майнових прав, оскільки донат у батлпас має ознаки платної послуги/товару.

У зв’язку з цим прошу:

Переглянути умови заборони продажу призових авто з батлпасу.

Дозволити гравцям вільно розпоряджатися отриманими нагородами одразу після їх здобуття.

Або, принаймні, чітко й заздалегідь попереджати гравців про зміни таких умов перед внесенням коштів.

Це допоможе уникнути непорозумінь та збереже лояльність і довіру гравців до проєкту.

З повагою,
[Кілліан Мерфі/ -/:Кілліан/<>\Мерфі:\-]
[23.08.2025/23:24]

Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.

Віктор Гончар | ПП ЗСУ 06

Кошовий отаман
Реєстрування
7 Січ 2025
Дописи
252
Реакції
57
Бали
33
Підтримую! Я теж на ВІП пропуск задонатив, а тепер такий сюрприз, що тачку не можу продати. Навіщо тоді донатити і завдання виконувати, якщо ти своє майно не можеш продати.

Реєстрування
1 Вер 2023
Дописи
53
Реакції
9
Бали
11

Шановна адміністраціє!

Я є активним гравцем проєкту GTA Україна та підтримую його розвиток, зокрема шляхом фінансових донатів. Протягом останнього сезону батлпасу (оновлення 3.0) я задонатив кошти та щодня виконував завдання з метою отримання призових нагород, зокрема автомобіля.

Проте після отримання автомобіля з батлпасу я зіштовхнувся з тим, що новими правилами було заборонено його продаж до завершення сезону батлпасу. У попередніх сезонах таке обмеження не діяло.

Порушує моє право на вільне розпорядження власністю. Відповідно до ст. 41 Конституції України, «кожен має право володіти, користуватися і розпоряджатися своєю власністю».

Є фактичним зміною правил після здійснення мною оплати, оскільки я донатив з очікуванням, що зможу вільно користуватися та реалізовувати отриману нагороду, як це було раніше.

Знижує довіру гравців до проєкту та може трактуватися як обмеження майнових прав, оскільки донат у батлпас має ознаки платної послуги/товару.

У зв’язку з цим прошу:

Дозволити гравцям вільно розпоряджатися отриманими нагородами одразу після їх здобуття.

Або, принаймні, чітко й заздалегідь попереджати гравців про зміни таких умов перед внесенням коштів.

Це допоможе уникнути непорозумінь та збереже лояльність і довіру гравців до проєкту.

З повагою,
За!

Кирило Пума

"Позивний" Малий
Реєстрування
15 Бер 2025
Дописи
162
Реакції
50
Бали
33

Шановна адміністраціє!

У зв’язку з цим прошу:

З повагою,
За.

Реєстрування
27 Бер 2025
Дописи
65
Реакції
11
Бали
53
Вік
19
Також хочу додати до скарги то що автівку яку я забрав на 100-у. рівні з батлпассу , я зможу продати тільки через 18 днів, а батлпас, закінчується через 12 днів.

Останнє редагування:

Киря Овнсолідний

ꜱᴛᴀꜰꜰɪᴋ-ꜰᴀᴍǫ||🤍🤍
Реєстрування
3 Бер 2025
Дописи
51
Реакції
15
Бали
13
За! гравці донять а авто вже можна продати коли вона є не ексклюзив та коштує менше !

Міша Головченко

Team Testing UKRAINE GTA
Головний тестер
Реєстрування
30 Гру 2022
Дописи
5,355
Реакції
1,500
Бали
253
Вітаю, ця система була прибрана вже в новому батл пасі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі