Розглянуто Скарга № 314 | 6812 \ Порущення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Вілсoн

С Неоф 02 | Західна Україна
Реєстрування
23 Чер 2023
Дописи
358
Реакції
62
Бали
33
  1. Нікнейм гравця: 6812
  2. Особистий нікнейм: Вадим Вілсон
  3. Суть скарги: Я підійшов до поліції, щоб підняти настрій, але вони почали мені погрожувати. Я вирішив відійти, але один із них почав стріляти. Тоді я повернувся, щоб запитати, навіщо він це зробив, і в результаті мене затримали. Після цього поліцейський почав проводити обшук самостійно, хоча не мав на це права. Потім він сказав, що вимагав із мене 2 мільйони, а весь цей час вони тільки сміялися й навіть не реагували серйозно.
  4. Докази (скріншот/відео): YouTube Тайм коди 1:25 - 3:31
  5. Дата порушення: 32.12.2024

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
Вітаю, шановний гравець!
На розгляді.

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
Вітаю, шановний гравець!
Надіюсь це повідомлення ви читаєте в гарному настрої.

Мені прикро, що сталась така ситуація, але з вашого боку була необдумана "ситуація з подарунками", на відео було чутно про те, що співробітник говорив вам зупинитись - а ви втікли зі зброєю і тому він відкрив вогонь. Коли доставили вас до відділка, я не почув зачитаної міранди, а замість цього "спробу домовитись". Згідно правил bad cop було порушення пункту 4.13 та після перегляду пункт 4.2(він не являється бед копом).
Гравець 6812 отримає jail 15 NonRP
Отже, з лідером та заступником стосовно цієї ситуації була проведена серйозна бесіда, а за моїм рішенням я пішов на зустріч співробітнику та видав 2 догани(2/3).
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі