Розглянуто Скарга № 397 |Беззаконня НПУ К

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Гру 2024
Дописи
113
Реакції
29
Бали
33
  1. Нікнейм гравця: 6836155, 6764619
  2. Особистий нікнейм: Олег Степаненко
  3. Суть скарги: Проїхав на червоний сигнал світлофора, після чого працівники НПУ ввімкнули маячки і надали 1-ше попередження, в тому місці я зупинитись не міг щоб не порушувати ПДР і не створювати аварійну ситуацію, тоді вони починали підрізати мене, і на 2-ге попередження я зупинився, але поліцейський не став спілкуватись навіть, а витягнув з авто і надягнув кайданки. Він стверджував що це непідкорення і те, що він надав 3 попередження хоча їх було 2( на фрапсі чути), коли я у відділку почав стверджувати що він надав тільки 2 і попросив перевірити відеодокази свої, то він заборонив мені це зробити, що ще раз доказує про його невпевненість та розуміння того що він неправий і може бути покараний за свої дії. Тим більше працівник навіть не хотів говорити, просто запакував в авто і повіз у відділок не маючи на це законної підстави. Прошу прийняти міри до даних працівників, це вже не перший такий випадок в НПУ К. Прошу визначити їм покарання оскільки це вже зайшло задалеко. Вони самі незнаючи до кінця законодавства починають розказувати простим громадянам їх права, хоча про свої вони забувають. В кінцевому результаті вони завели мене в ІТТ і закрили там, відео на YouTube більше 15 хв я загрузити не зміг, тому вийшло тільки 14:58. Тому загружаю ще 1 відео по іншому посиланню
    Таймкоди: 00:07 надали 1-ше попередження, 00:45 надали 2-ге попередження( прохання для повної довіри можете переглянути відео до 1 хв без перемотування, щоб точно не було ніяких претензій), 01:07 працівник з ID 6836155 витягнув мене з автомобіля і закував в кайданки не маючи на це підстави, 01:28 повіз у відділок, 12:31 видав розшук за непідкорення( Якщо автомобіль проігнорував 3 вимоги про зупинку можна відкрити вогонь по колесам, але не 2 вимоги, і аж ніяк не пакувати в кайданки та везти в відділення НПУ тільки по причині проїзду на червоний сигнал світлофора.)
  4. Докази (скріншот/відео): тиць клац
  5. Дата порушення: 26.01.2024

Останнє редагування:

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
Вітаю, шановний гравець!
Ви як власник скарги отримаєте pmute 30 MG
Гравець 6836155 jail 15 NonRP + догана
Гравець 6764619 jail 15 NonRP + догана
Гравець 6812 отримає pmute 30 Неадекватні висловлювання
Гравець 6833495 pmute 15 MG
На наступний раз раджу всім учасникам цієї скарги ознайомитися з правилами серверу.
Лідеру передана скарга і він обов'язково проведе бесіду з співробітниками.
А також з правилами зупинки транспортних засобів і проведення процесуальних дій.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі