Арсен Буданов
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 24 Сер 2024
- Дописи
- 234
- Реакції
- 66
- Бали
- 31
- Нікнейм гравця:Мік Гранд
- Особистий нікнейм: Артем Лямець
- Суть скарги: РП процес....На початку відео чути, що з'явилися певні проблеми із мікрофоном. То звук є, то нема. В мене на початку був, а в ході РП ситуаціїї кудись зник, я навіть одразу і не зрозумів що мене вже ніхто не чує.Тайм код 0:30 побачив як хтось переліз через ворота(Гравець Мік Гранд) прийшов спитатися про набір,якого в той момент не було, Тайм код 1:40 я голосовим закував людину, так як було галасно, і він і я нічого не почув, Тайм код 1:58 мені пред'ява що ніби нема відігровки на кайданки (хоча якщо прислухатись, чутно що я відіграв), на що гравець порушив MG повідомлення у чат, Тайм код 2:10 погрози форумом. Тайм код 2:50 я не знаю чому є такий Баг, коли виводиш людину у кайданках на головних воротах, вони вгружають в землю., 3:30 MG в чат. 4:59 погрози форумом., 5:00 Образа., 5:40 погроза адміном.,
8:09 прийшов адмін 6828609, я почав пояснювати причини затримання особи, не відомо чого саме в цей момент зникає мікрофон і мене ніхто не чує., 8:15 гравець Мік Гранд пояснює адміну що я ніби не за що його закував, нащо ввів Адміністрацію в оману, так як є таке правило на ГТА ЮКРЕЙН
6.50. Заборонено проникати/перебувати на території ДКВС без дозволу співробітників фракції. | Деморган 60-120 хвилинПримітка: Співробітники ДКВС мають право відкрити вогонь, у випадку проникнення на територію без дозволу. Дозволом рахується, те що працівник вас супроводжує, або ви є ув'язненим.
Також я, мав повне право скористатися своїм статутом: 7.7. У разі перебування на тереторії ДКВС без нагальної потреби співробітник має право та можливість відкрити миттєвий вогонь.
Гравець із явними порушеннями правил ГТА а саме: MG у чат, погрози форумом, адміністратором, також порушення 6.50, Обман Адміністрації. - Докази (скріншот/відео):клац
- Дата порушення: 12.12