Розглянуто Скарга №330 | НПУ Д багато порушень

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Браун

02 | Західна Україна
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
89
Реакції
52
Бали
73
  1. Нікнейм гравця: 6850293​
  2. Особистий нікнейм: Роман Опанович​
  3. .Суть скарги: Їхали на страйк з друзями. Мій друг відкрив вогонь на поразку по НПУшніку. Після перестрілки мого друга вбили. (Я весь час сидів в авто і не висовувався) Підбігає потім він до нас з другом стріляє в мене коли я навіть не тікав затримав. Не представився і здається не прочитав міранду і не пояснив причину затримання. (Звук виключив в той момент). Зайшовши в ГУ він стояв і говорив з людиною замість того щоб проводити процесуальні дії
    (-_-) . Потім він не завів навіть в кімнату допита проводив все в коридорі. Не сказавши чи бажаєте скористатися вашими правами виписав статтю напад на працівника поліції ( він навіть не перевірив чи в мене є зброя і не зробив балістичної експертизи) і не підкорення за те що я недав паспорт будучи в кайданках і не ознайомившись з його посвідченням. Перед тим він стріляв в ЗЗ по моєму свідку. І кінець кінців той інцефал посадив мало що мене він посадив мого свідка 🤐.

1.Fd in ZZ
    2. Багато чисельні порушення правил патрулювання, статуту, міранди, затримання і впринципі погано відігране рп
    3. Багоюз ( на його боді камері подивіться)
    4. Порушення правил взаємодії з адвокатом.
    Також так як в мене є тільки відео доказ з моменту надягання наручників попрошу переглянути його відеозаписи! 1) Початок - 2:26 секунду (Затримання та подальша дорога до ГУ) Примітка: Працівник НПУ не включав мікрофон і я так зрозумів міранди не зачитував. 2) 2:26-5:30 стояння в коридорі слухання розмови НПУшника і як він стріляв в ЗЗ по моєму другу-свідку 3) 5:30 - 8:30 Видання розшуку, неспитався чи мені потрібен адвокат чи телефонний дзвінок, Нрп відігровки, без обшуку та балістичної експертизи вияснив що я по ньому стріляв, непідкорення у вигляді ненадання паспорту абсурд я був в кайданках по рп., почадив мого друга-свідка і неподумав навіть випустити. 8:30-10:00 просто розмови в кпз.
    Докази (скріншот/відео):
    Дата порушення: 17.11.2024

Останнє редагування:

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
Шановний гравець!
Мені прикро, що сталась така ситуація.
Отже, гравець 6850293 отримає warn за nonrp cop + стрільба в інтер'єрі
Ви, як автор скарги, отримаєте pmute 5хв за MG.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі