Розглянуто Скарга №600 на екіпажний патруль..(без пречини постріляли машину)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Качмарчик

Шановний гравець
Реєстрування
23 Тра 2025
Дописи
46
Реакції
38
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: Славік Мавдюк 6764619
  2. Особистий нікнейм: Алєжка Качмар
  3. Суть скарги: їхав собі катався і тут поліція почала без причино відкрирівати вогонь по мні ..в мене стався виліт вони виставили скаргу вот цю де чітко видно що я їх не рухав https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Алєжка-Качмар-Ухід-вихід-під-час-рп-ситуаціЇ.311283/ після цього я надаю свою сторону там де вони почали без причини відкривати по моїй машині вогонь.я важаю що таке з сторони поліції не припустимо просто так стріляти по машині і кафати без підставно на їхній провокації!!вот фрапс з їхньої строни..навіть не провокува нічо самі почали стріляти без причинно!
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:30.07.2025

Останнє редагування:

Віталій Ескортнік

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Лип 2025
Дописи
22
Реакції
59
Бали
16
  1. Нікнейм гравця: Славік Мавдюк 6764619
  2. Особистий нікнейм: Алєжка Качмар
  3. Суть скарги: їхав собі катався і тут поліція почала без причино відкрирівати вогось по мні ..в мене стався виліт вони виставили скаргу вот цю де цітко видно що я їх не рухав https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Алєжка-Качмар-Ухід-вихід-під-час-рп-ситуаціЇ.311283/ піяля цьогор я надаю своюб сторону там де вони почали без причини відкривати по мні вогонь.я важаю що таке з сторони поліції не припостиму просто так стріляти по машині і кафати без підставно на їхній провокації!!вот фрапс з їхньої строни..навіть не провокува нічо самі почали стріляти без причинно!
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:30.07.2025
То саме він зробив зі знайомим 😔

Роман Браун

02 | Західна Україна
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
89
Реакції
52
Бали
73
Вітаю! розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець Валюшка Пелл [6823085]- отримає покарання у вигляді 6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Деморган 60 хвилин.
В подальших обвинувачень стосовно DM немає повної рп ситуації, якщо у вас є відеодоказ від початку до кінця рп ситуації переподайте скаргу.

[Cхвалено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі