Розглянуто Скарга №908 Владислав Неєзжалий | Оск рідних в дс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пабло Шадоу

«Vivere militare est»
Реєстрування
26 Жов 2023
Дописи
157
Реакції
161
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: Владислав Неєзжалий
  2. Особистий нікнейм: Павлик Малюк
  3. Суть скарги: Дана особа зі своїм дружком Артемом не одноразово пробує спровокувати мене, пише мені в особисті різні грубі образи, а потім видаляє. Також часто дзвонить мені в грі щоб сказати який я поганий а він зі своїм другом типу сильно крутий. Я розумію що вони хочуть самоутвердитися за рахунок того що оскають мене, але вони навіть не розуміють як мені фіолетево на їх провокації та образи і я не буду їм тим самим відповідати. Ось вчора мені написав Владислав таке повідомлення klik надіючись на те що я почну йому відповідати тим самим. Коли він зрозумів що я не буду цього робити він видалив повідомлення. Докази що це саме його дс klik. Ps правило яке він порушив: 7.9.1. Заборонено ображати адміністрацію / гравців поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях, тощо (під це правило підпадає все що стосується гри чи дій адміністратора). На розсуд адміністрації. | Бан до 31 дня
  4. Докази (скріншот/відео): klik
  5. Дата порушення: 18.10.2024

Владислав Пуля

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
1,613
Реакції
319
Бали
223
Вітаю,шановний гравець!
Гравець: Владислав Неєзжалий [6839535]
Отримає покарання у вигляді:
7.9.1.
Заборонено ображати адміністрацію / гравців поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях, тощо (під це правило підпадає все що стосується гри чи дій адміністратора). На розсуд адміністрації. |
Бан до 31 дня
/pban 31
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі