Схвалено Скарга №97 |НПУ Д | Роман Апанович | NonRP держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Кейт

пенсія
Реєстрування
13 Чер 2023
Дописи
79
Реакції
80
Бали
33
Нікнейм гравця: Роман Апанович
Особистий нікнейм: Конор Летед
Суть скарги: Ми їхали з напарником на автоугоне і тут виліта супермен на тайоте камри і летить нас спасать, ми начали тікати і поїхали по полям на джипах а цей герой за нами ( Нажаль фрапс обірвався, але прошу зустрічний фрапс від співробітника), потім мій напарник іспарився і я підійшов до нашого супермена і в оффтоп чат написав шо він л@х, а він видно не був сильно радий і повязав мене і повів не прочитавши міранди і не представившись, потім я визвав адмінів а тут ще один який відлучився в туалєта походу ( прошу з ним поговорити нікнейм адміністратора: Василь Босович), ну і привів мене супермен до НПУ і додумався мені прочитати міранду та показати посвідчення, далі влупив розшук 1.2 і погнав другіх спасать.
Докази (скріншот/відео): Тиць (Вибачаюсь за качество)
Тайм коди:
0:09-2:00 Просто веде ( Сильно на цьому не зациклюйтесь)
2:01 Відповів адмін та не заходить в спек
2:52 Адмін досі не відповідає
3:30 При моїй просьбі щоб надав мені посвідчення він шось каже та не дає

Прошу доказ від співробітника на моє порушення

Дата порушення: 12.06.2024

Ілля Лисенко

Західна Україна
Реєстрування
27 Бер 2023
Дописи
125
Реакції
29
Бали
23
Вітаю!
Розглянувши скаргу виношу вердикт:​
Переглянувши фрапс Романа Опановича, було помічено їзду по полях швидше ніж 60+ км/год​
Роман Опанович#6807220 отримує покарання: NonRP Drive - /jail 5-15 та NonRP стрільба із-за руля - /jail 30-60 (буде проведена строга бесіда)
Тревос Хейнс#7927 отримує покарання: NonRP Drive - /jail 5-15 та Вихід з гри під час арешту/бою/погоні/викрадення - /warn
Конор Летед#6789780 отримує покарання: NonRP Drive - /jail 5-15
Схвалено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі